Πάρις Κασιδόκωστας: Η υπερπολυτελής βίλα των 14 εκατ με το χλιδάτο εσωτερικό, τίθενται προς πώληση

Πάρις Κασιδόκωστας: Πουλάει την έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς

Ο Πάρις Κασιδόκωστας, γιος της Μαριάννας Λάτση, πουλάει την εξοχική του έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, έναντι 14,5 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αναφέρει το Dirt.com.

Ο Έλληνας κληρονόμος είχε αγοράσει το τριώροφο ακίνητο το 2006 αντί 9,2 εκατ. δολαρίων, όπως αναφέρει η αμερικανική ιστοσελίδα πολυτελών ακινήτων Dirt, ενώ στο παρελθόν την νοίκιαζε στον μεγιστάνα του hip-hop, Diddy.

Πρόκειται για μία έπαυλη 650 τ.μ., πέντε υπνοδωματίων και έξι μπάνιων, λουσμένη στο φυσικό φως και με εντυπωσιακή θέα προς την πόλη.

Ο Πάρις Κασιδόκωστας μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Λος Άντζελες, όπου η εταιρεία παραγωγής του, Hercules Film Fund, έχει εμπλακεί σε ταινίες όπως οι «American Made» με τον Tom Cruise, «Unicorn Store», «Palmer» και «Shadow in the Cloud».
\

Ο Έλληνας κληρονόμος είχε βγάλει και πάλι προς πώληση το συγκεκριμένο ακίνητο το 2008, στα 15 εκατ. δολάρια, ενώ το 2010 ζητούσε 13,75 εκατ. δολάρια.

Αφότου ο Diddy μετακόμισε, η έπαυλη εμφανίστηκε και πάλι στην αορά την άνοιξη του 2015, όταν ο ιδιοκτήτης της ζητούσε σχεδόν 15 εκατ. δολάρια. Στη συνέχεια έριξε την τιμή στα 10,95 εκατ. δολάρια χωρίς να προσελκύσει αγοραστή, ώσπου στις αρχές του 2019, η αγγελία αποσύρθηκε.

Το master υπνοδωμάτιο βρίσκεται στον πάνω όροφο, ενώ στα χαμηλότερα επίπεδα υπάρχουν τέσσερα ακόμα υπνοδωμάτια. Το σπίτι διαθέτει πισίνα και σπα καθώς και μεγάλο κήπο με θέα.

Πέρυσι, ο Πάρις Κασιδόκωστας πούλησε ένα παραθαλάσσιο ακίνητο στη Σάντα Μόνικα αντί 4,1 εκατ. δολαρίων, δηλαδή σε τιμή διπλάσια έναντι των 2,2 εκατ. δολαρίων που είχε πληρώσει για να το αγοράσει πριν από 17 χρόνια.

Related posts

Μεγάλη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Μαθεύτηκε ο λόγος χωρισμού Τατιάνας Μπλάτνικ – Νικόλαου, αυτό που όλοι φανταζόντουσαν

Άσχημα νέα για το TikTok