Πάρτι για γερά πορτοφόλια στη Mύκονο: Άνοιξαν 300 σαμπάνιες και πλήρωσαν το ασύλληπτο ποσό των 60.000 ευρώ

Πάρτι για γερά πορτοφόλια στη Mύκονο: Κέρασαν όλο το μαγαζί

Μόνο στο νησί των ανέμων μπορεί να συναντήσει κάποιος τέτοιο σκηνικό όπως το ακόλουθο. Σίγουρα πάντως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι από αυτούς που δεν υπολογίζουν τα χρήματα αφού μετά από τον εξωφρενικό λογαριασμό, φρόντισαν να αφήσουν και το ανάλογο μπουρμπουάρ.

Οι δυο επιχειρηματίες από την Αμερική κέρασαν όλο το Solymar Moët – Αρνήθηκαν μια 6λιτρη φιάλη που τους πρόσφερε το εστιατόριο και ζήτησαν να μπει και αυτή στο λογαριασμό – Άφησαν και έξι χιλιάδες πουρμπουάρ στο προσωπικό

Μερικές φορές η απατηλή λάμψη της ανθρώπινης ματαιοδοξίας που βρίσκει την καλύτερη ίσως έκφανση της στο νησί της Μυκόνου, ενδέχεται να είναι και καλή. Γιατί πως αλλιώς μπορεί κάποιος να εξηγήσει το σκηνικό που έζησαν οι θαμώνες και το προσωπικό του Solymar στο Καλό Λιβάδι πριν από λίγες μέρες;

Τότε που πέρασαν την είσοδο του εστιατορίου δυο άνδρες που έκαναν μέσα σε δυο ώρες λογαριασμό ύψους 60.000 ευρώ! Οι δυο φίλοι, επιχειρηματίες από την Αμερική παρήγγειλαν σαμπάνια και δεν άργησαν να κάνουν αυτό που δεν περίμενε κανείς. Ζήτησαν δεύτερο μπουκάλι και αμέσως μετά συνέχισαν να παραγγέλνουν φιάλες Moet & Chanton τις οποίες έστελναν στις παρέες που είχαν γεμίσει το μαγαζί.

Ζήτησαν μάλιστα μόλις τελειώνει μια φιάλη να πηγαίνει άλλη σε όλα τα τραπέζια, με τον λογαριασμό να ανεβαίνει συνέχεια. Όταν πέρασαν τις διακόσιες σαμπάνιες, εις εκ των ιδιοκτητών του γνωστού εστιατορίου, τους έστειλε μια 6λιτρη φιάλη κερασμένη από τον ίδιο.

Πάρτι για γερά πορτοφόλια από 2 επιχειρηματίες που κέρασαν όλο το μαγαζί σαμπάνιες

Οι δυο επιχειρηματίες τον ευχαρίστησαν αλλά επέμεναν να χρεωθεί και αυτή στο λογαριασμό τους, όπερ και εγένετο, ενώ δεν προλάβαιναν να σηκώνουν τα ποτήρια τους.

Τελικά όταν ζήτησαν λογαριασμό το κοντέρ είχε γράψει τριακόσιες σαμπάνιες σε δυο ώρες και η τιμή τους ανερχόταν στα πενήντα τέσσερις χιλιάδες ευρώ.

Πλήρωσαν, άφησαν και έξι χιλιάδες πουρμπουάρ στο προσωπικό και αποχώρησαν χαλαρά, σαν να μην είχε γίνει τίποτε, για ένα μεσημέρι που ακόμη το συζητάνε.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη