Πάρτι για Μέγκαν και Χάρι: Η βραδινή έξοδος σε συναυλία 16 ημέρες μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Μέγκαν και Χάρι: Στα καλύτερα τους σε συναυλία στην Καλιφόρνια

Ο φακός των παπαράτσι έπιασε το βασιλικό ζευγάρι στην βραδινή τους έξοδο σε συναυλία του τραγουδιστή Τζακ Τζόνσον στην Καλιφόρνια. Ο Χάρι και η Μέγκαν αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους το δράμα της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ και να προχωρήσουν.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ παρακολούθησαν τον Αμερικανό τραγουδιστή – γνωστότερο για την επιτυχία του Better Together το 2006 – να εμφανίζεται στο Santa Barbara Bowl στην Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι βρέθηκε σε ένα πριβέ τμήμα του χώρου της συναυλίας το βράδυ της Τετάρτης (5/10) με άλλα δέκα άτομα με τα οποία εθεάθησαν να μιλούν.

Μέγκαν και Χάρι: Στιγμιότυπα από την έξοδο τους

Σύμφωνα με το TMZ, Χάρι και Μέγκαν χόρεψαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας, με τον Δούκα του Σάσεξ να βάζει το χέρι του γύρω από τη μέση της Δούκισσας.

Οι Σάσεξ έβγαλαν επίσης φωτογραφίες και με άλλους καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένης της τραγουδίστριας Paula Fuga και του Ron Artis II.

Η βραδινή έξοδος του ζευγαριού σηματοδότησε την πρώτη φορά που το ζευγάρι εμφανίστηκε δημόσια μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, στο Λονδίνο στις 19 Σεπτεμβρίου.

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων