Πάρτι στο Twitter με την αντικαταστάτρια της Καγιά: Τα σχόλια για την “ξινή” Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

by Τόνια Τζαφέρη

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Δεν κέρδισε και τις καλύτερες εντυπώσεις

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Θεωρείται η αντικαταστάτρια της Καγιά στο GNΤΜ και αν αναρωτιέσαι γιατί η φράση «Βίκυ αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ», ‘’έπαιζε’’ παντού εχθές… τότε καταλαβαίνεις ότι μάλλον οι αντιδράσεις για το νέο πρόσωπο του STAR δεν ήταν και οι καλύτερες.

Ο λόγος για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, το μοντέλο που αποτέλεσε την επιλογή του Star για να αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά στο GNTM.

Το μοντέλο με τη διεθνή καριέρα, μπήκε πολύ δυναμικά σε αυτόν τον 4ο κύκλο του ριάλιτι μόδας του Star και έκανε raise στα αγγλικά που πετούσε κατά καιρούς η Βίκυ Καγιά.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Την στόλισαν οι χρήστες του Twitter

Για την ακρίβεια, στην εισαγωγική της σύσταση προς το κοινό, για κάθε 2 λέξεις που έλεγε, πέταγε και μια αγγλική, το οποίο δεν εξελήφθη και πολύ θετικά από το κοινό.

Στο Twitter ασχολούνται όλοι μαζί της και λιγότερο με τους άλλους κριτές ή τους διαγωνιζόμενους, με κάποιους να ζητάνε πίσω τη Βίκυ Καγιά και άλλους να της λένε «πήγαινε πίσω στο Λος Άντζελες», δηλαδή το μέρος όπου ζει τον περισσότερο καιρό.

Εξάλλου, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είπε στους κριτές, όταν ρωτήθηκε πως νιώθει, ότι «ε, χθες ήμουν στο Λος Άντζελες και σήμερα εδώ». Σαν να λέμε «χθες ήμουν στα σαλόνια και σήμερα στα αλώνια του GNTM 4, τι ντεκαντάνς Θεέ μου».

Τα tweets για χάρη της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα