Πασχάλης: «Δεν είπα ότι το παιδί είναι στιγμιαίο λάθος, αλλά η απιστία – Παρερμηνεύτηκα!»

by Τόνια Τζαφέρη

Πασχάλης: «Δεν είπα ότι το παιδί είναι στιγμιαίο λάθος»

Πασχάλης: «Όταν υπάρχει όμως αγάπη όλα ξεπερνιούνται». Με αυτά τα λόγια έκλεισε την συνέντευξή του, ο Πασχάλης σε μια σπάνια εμφάνιση.

Όλα είχαν ξεκινήσει πριν κάποια χρόνια. Όταν το τεστ πατρότητας έδειξε πως πατέρας του παιδιού δεν ήταν άλλος από τον Πασχάλη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Πασχάλης μίλησε με πολύ συναίσθημα και ειλικρίνεια στην κάμερα της εκπομπής «Σου Κου Family». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στο θέμα της απιστίας. Στο πώς είχε διαχειριστεί το ζήτημα η σύζυγός του Αλίκη Αρβανιτίδη. Και το στιγμιαίο λάθος με την Ουρανία Τουτουντζή με την οποία απέκτησε παιδί.

Πασχάλης: «Δεν είπα ότι το παιδί είναι στιγμιαίο λάθος»

Να θυμίσουμε στους αναγνώστες ότι όλα ξεκίνησαν όταν το τεστ πατρότητας έδειξε πως πατέρας του παιδιού δεν ήταν άλλος από τον Πασχάλη. Το ζευγάρι αντί να το αποδεχτεί, ξεκίνησε έναν αγώνα κατά την Ουρανίας Τουτουντζή. Κάνοντας δηλώσεις και αμφισβητώντας ευθέως τα αποτελέσματα του γενετιστή, Κωνσταντίνου Πάγκαλου, που είχε ασχοληθεί με την υπόθεση.

Ο Πασχάλης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «όλο αυτό είναι ένα δημιούργημα και τερατούργημα, κατά τη γνώμη μου, θα έλεγα των κίτρινων λεγόμενων δημοσιογράφων της εποχής εκείνης. Γιατί εγώ δεν είπα ότι το παιδί είναι στιγμιαίο λάθος. Εγώ είπα ότι αυτό που έκανα, αυτή η απιστία που έκανα, ήταν ένα στιγμιαίο μου λάθος».

Πασχάλης: «Δεν είπα ότι το παιδί είναι στιγμιαίο λάθος»

Στη συνέχεια, ο ερμηνευτής είπε: «Δεν το κατάλαβε όμως κανένας! Από την στιγμή που βαπτίζεις όλη την ιστορία ως στιγμιαίο λάθος, δεν το κατάλαβες. Αντίθετα το χρησιμοποίησε και το χρησιμοποίησε προσβλητικά. Από κει και πέρα σε όποια υποχρέωση μου επέβαλε το δικαστήριο, εγώ είμαι εντάξει σ’ αυτήν. Η οικογένειά μου συνεχίζει να είναι όπως ήταν και αυτό είναι και το χαρακτηριστικό μας και το καμάρι μας. Φυσικά αυτή η ιστορία άφησε πίκρες, πόνο, αδικία τεράστια προς την οικογένειά μας. Όταν υπάρχει όμως αγάπη όλα ξεπερνιούνται».

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Πασχάλη

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo