Πασχάλης Τερζής: Τραγουδάει ανέμελος στην παραλία, μαγεύει με τη φωνή του και απολαμβάνει την ηρεμία του στη Χαλκιδική

by Τόνια Τζαφέρη

Πασχάλης Τερζής: Το βίντεο που τραγουδά σε παραλία της Χαλκιδικής

Μπορεί να έχει αφήσει από καιρό τις πίστες, ωστόσο το τραγούδι δεν θα φύγει ποτέ από την ζωή του αγαπημένου τραγουδιστή, ο οποίος δεν χάνε την ευκαιρία να πει ένα τραγούδι…

Ο πολύ-αγαπημένος τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής, αποχώρησε από τα μουσικά δρώμενα πριν από λίγα χρόνια. Πλέον, η οποιαδήποτε εμφάνιση του αποτελεί είδηση. Η αποχώρηση του από τον χώρο της μουσικής, άφησε τους θαυμαστές τους χωρίς κανένα νέο του. Ωστόσο, ανέβηκε ένα βίντεο στα social media, από τις διακοπές του διάσημου τραγουδιστή.

Πασχάλης Τερζής: Τραγουδάει ανέμελος στην παραλία, μαγεύει με τη φωνή του και απολαμβάνει την ηρεμία του στη Χαλκιδική

Την Τετάρτη το απόγευμα, ο καλός του φίλος και συνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος τον επισκέφθηκε στη Χαλκιδική. Εκεί βρίσκεται κάθε χρόνο ο πρώην τραγουδιστής μαζί με την οικογένεια του και απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Οι σπουδαίες ερμηνείες από τον Πασχάλη Τερζή

Με το μπουζούκι στο χέρι, ο συνθέτης άρχισε να παίζει με τον πολύ-αγαπημένο Πασχάλη Τερζή και να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες του Καζαντζίδη, του Αγγελόπουλου και του Διονυσίου.

Σχετικό βίντεο ανάρτησε ο Χρήστος Παπαδόπουλος, στο οποίο αποδεικνύεται, μεταξύ άλλων, ότι η φωνή του τραγουδιστή, παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο. Διαψεύδει έτσι, όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τον ίδιο και την επιβαρυμένη υγεία του.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν