Πασχάλης Τσαρούχας: Η αποκάλυψη πως είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, ο γάμος με την Παπαθωμά και οι φωτογραφίες με τον γιο του

Πασχάλης Τσαρούχας: Η επαγγελματική και προσωπική ζωή του ηθοποιού

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, του οποίου το πραγματικό επίθετο είναι Παπατσαρούχας, γεννήθηκε στις 6 Ιουνίου 1966. Η καταγωγή της οικογέναιάς του είναι από το Σουφλί και την Κεφαλονιά. Ευρύτερα γνωστός έγινε τη σεζόν 1997-1998, όταν είχε έναν από τους βασικούς ρόλους στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη Ψίθυροι καρδιάς.

Η επαγγελματική καριέρα του Πασχάλη Τσαρούχα

Σε ηλικία 18 ετών  ο Πασχάλης Τσαρούχας ξεκίνησε τις σπουδές του στην Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης από όπου αποφοίτησε κάποια χρόνια. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στην τηλεόραση με μικρούς ρόλους στις σειρές “Αστυνόμος Θανάσης Παπαθανάσης”, “Ο κίτρινος φάκελος”, “Η Εκτέλεση” και “Τμήμα Ηθών”.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έχει βραβευτεί ως καλύτερος ηθοποιός στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης το 1997, του Καΐρου το 1998 και της Αργεντινής το 1998 ενώ έχει λάβει το βραβείο Αγαπημένου Ηθοποιού στην Ελλάδα το 2003. Το 2002 βραβεύτηκε για το συγγραφικό έργο παίρνοντας συγκεκριμένα το Ελληνικό Βραβείο Παιδικού Βιβλίου το 2002.

Πασχάλης Τσαρούχας: Η προσωπική του ζωή

Από το 2006 μέχρι το 2013 ο Πασχάλης Τσαρούχας υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά με την οποία απέκτησαν ένα γιο τον Αχιλλέα. Το 2016 ήρθε στον κόσμο η κόρη του Αλεξάνδρα από την τότε σχέση του.

Ο Αχιλλέας που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα είναι πλέον 14 ετών.

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει άλλες δύο κόρες, την Αγάπη και την Αθηνά, από τη σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο.Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά αποδεικνύουν ότι ακόμη και αν το πάθος και ο έρωτας τελειώσουν, μπορεί να μείνουν η αγάπη και ο σεβασμός. Έχουν πάρει διαζύγιο, έχουν προχωρήσει παρακάτω τις ζωές τους, ωστόσο συμπεριφέρονται ως οικογένεια.

Πασχάλης Τσαρούχας: Με παρενόχλησε ένας πωλητής ξηρών καρπών όταν ήμουν μικρός

Την αποκάλυψη ότι έχει -ως παιδί- πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έκανε ο Πασχάλης Τσαρούχας σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Ήταν ένας μεσήλικας στη γειτονιά που πουλούσε ξηρούς καρπούς και ερχόταν και χάιδευε τα αγοράκια, τα φίλαγε κτλ. Το σημαντικό σ’ αυτή την ιστορία είναι ότι εγώ είχα πολύ καλή σχέση με τους γονείς μου και πήγα αμέσως και τους το είπα. Ο πατέρας μου λοιπόν ενημέρωσε και άλλους γονείς για να πάνε στον εισαγγελέα και να γίνουν μηνύσεις».
Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός το 2013 προσθέτοντας πως «Κανείς από τους άλλους πατεράδες δεν ήρθε στο δικαστήριο. Μόνο εγώ και ο πατέρας μου πήγαμε, γιατί το θεωρούσαν ντροπή που κάποιος τους χάιδευε τα παιδιά».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε την εποχή της Χούντας «Μέχρι κάποια ηλικία τον πατέρα μου τον ψάχναμε, γιατί ήταν ασφάλειες, φυλακές, κρυμμένος. Έχω μεγαλώσει σε μια τέτοια οικογένεια».

Πασχάλης Τσαρούχας: Για τους Αλβανούς είμαι σχεδόν ο εθνικός τους ήρωας

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, αναφερόμενος στην εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά», με συμπρωταγωνιστές τη Λίνα Σακκά και τον Κώστα Σόμμερ είχε πει το 2019: «Όταν έπαιζα στο “Η αγάπη ήρθε από μακριά”, ήταν πολύ φρέσκια η κατάσταση των Αλβανών που έρχονταν στην Ελλάδα και υπήρχε ένας φόβος, μια άγνοια του κόσμου απέναντι στους ανθρώπους αυτούς και η σειρά έβαζε κάποια πράγματα στη θέση τους», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε τότε: «Για τους Αλβανούς είμαι σχεδόν ο εθνικός τους ήρωας γιατί τους έβαζα ένσημα. Έπαιζα έναν εργοδότη, ο οποίος στους ανθρώπους που δούλευαν γι’ αυτόν έβαζε ένσημα. Ήμουν φιλαράκι, ήμουν καλό αφεντικό. Κάποια στιγμή που πήγα στην Αλβανία για 2-3 μέρες έζησα πράγματα που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Εκδηλώσεις λατρείας. Δεν με άφηναν να πληρώσω ούτε στο βενζινάδικο».

Related posts

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει

Μέγας Σάλος στη Βρετανία με την νέα αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον που ταράζει τον πλανήτη