Πατέρας της χρονιάς: Αγόρασε κινητό παγωτατζίδικο για τα παιδιά του με Σύνδρομο Down

by Τόνια Τζαφέρη

Πατέρας της χρονιάς: Έχει πουλήσει πάνω από 5.000 παγωτά

Πατέρας της χρονιάς: Μια απίστευτα συγκινητική ιστορία έρχεται να μας αποδείξει την δύναμη της θέλησης αλλά και της πατρότητας. Ένας πατέρας που πραγματικά νοιάζεται για την οικογένεια του και θέλησε να κάνει ότι μπορούσε προκειμένου να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.

O Joe Wegener αγόρασε ένα κινητό παγωτατζίδικο που το ονόμασε «Special Neat Treats» για να έχουν τα παιδιά του δουλειά. Ένας από τους μεγαλύτερους προβληματισμούς που έχουν οι γονείς των παιδιών με Σύνδρομο Down είναι το τι θα κάνουν και το πως θα τα φέρνουν πέρα. Όταν εκείνοι θα έχουν φύγει από την ζωή.

Ένας πατέρας όμως στο Οχάιο αποφάσισε να μην μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, κάνοντας μία επένδυση που μπορεί να βοηθήσει την 21χρονη κόρη και τον 18χρονο γιο του.

Πατέρας της χρονιάς: Έχει πουλήσει πάνω από 5.000 παγωτά

Αγόρασε λοιπόν ένα κινητό παγωτατζίδικο και έβαλε την Mary Kate και τον Josh να δουλεύουν εκεί. Προκειμένου να κατανοήσουν κάποια αναγκαία πράγματα της ζωής, όπως είναι τα οικονομικά. Η επικοινωνία και την κοινωνικοποίηση.

Η μητέρα της οικογένειας, Freida επέλεξε για όνομα το «Special Neat Treats». Το οποίο πηγάζει από το special needs (ειδικές ανάγκες).

Μέχρι στιγμής το βανάκι αυτό, στο μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στους δρόμους, έχει πουλήσει πάνω από 5.000 παγωτά.

Πατέρας της χρονιάς: Έχει πουλήσει πάνω από 5.000 παγωτά

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν