Παύλος Ευαγγελόπουλος: Το είδωλο των 80s, ο ρόλος στο Ρετιρέ, τα λεφτά από την τηλεόραση και η αντιζηλεία με τον Γαρδέλη και τον Μιχαλόπουλο

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Λίγα λόγια για τον γόη της δεκαετίας του 80

Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της δεκαετίας του 80 είναι ο Παύλος Ευαγγελόπουλος που χαρακτηρίστηκε ως γόης της βιντεοκασέτας. Ο ηθοποιός μέσα από συνεντεύξεις του είχε αποκαλύψει άγνωστες πτυχές της ζωής του και είχε μιλήσει ανοιχτά για την αντιζηλεία με τον Γαρδέλη.

Ο ηθοποιός Παύλος Ευαγγελόπουλος, γεννήθηκε στην Καρδίτσα, το 1962. Έχει γίνει γνωστός από την συμμετοχή του σε ταινίες των 80s και από τηλεοπτικές σειρές.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος θεωρείται ως ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της δεκαετίας του 1980, έχοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους και σε βιντεοταινίες της εποχής.

Η καριέρα του στην τηλεόραση ξεκίνησε το 1983 στα “Καθημερινά” και αμέσως μετά στα “Λιονταράκια του κυρ Ηλία” του Γιάννη Δαλιανίδη το 1985. Ξεχώρισε για τον ρόλο του στο “Το Ρετιρέ” του Mega, που είναι μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και έχει σπάσει ρεκόρ επαναλήψεων στο κανάλι.Ένας άλλος πετυχημένος ρόλος που έπαιξε ήταν στην σειρά του Mega “Οι Μικρομεσαίοι” το 1992. Από το 2016, τον παρακολουθούμε στη σειρά του ALPHA “Έλα στη θέση μου”.

Ο ηθοποιός των 80s, σπάνια θα απασχολήσει τα μέσα με την προσωπική του ζωή καθώς κρατάει χαμηλό προφίλ.

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Μιλάει ανοιχτά για τα χρήματα που έβγαλε από την τηλεόραση

Ο πρωταγωνιστής της μεγάλης και πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Mega «Το Ρετιρέ» μέσα από συνέντευξη του έκανε αποκαλύψεις. Ο ηθοποιός αποκάλυψε για την συμμετοχή του στο σήριαλ αλλά και για τις χρηματικές απολαβές που είχε από το Mega.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ευαγγελόπουλος δήλωσε πως στην πραγματικότητα δεν έχει κάνει πολλές σειρές στην τηλεόραση αλλά επειδή Το Ρετιρέ παιζόταν σε επανάληψη, ο κόσμος νόμιζε πως ο ηθοποιός συνέχισε να κάνει τηλεοπτικές δουλειές. Στην πραγματικότητα, δεν του γινόταν καμία πρόταση όλα αυτά τα χρόνια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν πήρε ποτέ πολλά λεφτά από την τηλεόραση. Σε συνεντευξή του, απόρισε και ο ίδιος για όταν ακούει συναδέλφους του να μιλάνε για τις παλιές εποχές στην τηλεόραση που έπαιρναν καλά χρήματα.

Παύλος Ευαγγελόπουλος: Η αντιζηλία με τον Γαρδέλη και τον Μιχαλόπουλο

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος είχε χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο όμορφους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’80. Η καριέρα του μέσα από τις βιντεοκασέτες και τις ταινίες της εποχής τον έβαλαν και στα τότε εξώφυλλα των περιοδικών.

Τότε έκαναν λόγο για αντιζηλία του Ευαγγελόπουλου με τον Σταμάτη Γαρδέλη αλλά και τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Οι τρείς αυτοί ηθοποιοί, ήταν οι γόηδες των 80s και οι αφίσες τους ήταν κρεμασμένες στα δωμάτια των κοριτσιών.

Ο ηθοποιός είχε παραδεχτεί πως πριν ξεκινήσει σαν ηθοποιός ένιωθε μια ζήλεια για τον Γαρδέλη και τον Μιχαλόπουλο, καθώς ήταν το όνειρο του να έχει την ίδια καριέρα με αυτούς τους ηθοποιούς.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί