Παύλος Masterchef: Συγκινητική ανάρτηση για την εξαφάνιση της Δήμητρας στη Λέσβο

by Τόνια Τζαφέρη

Παύλος Masterchef: Συγκινητική ανάρτηση για την εξαφάνιση της «Δήμητρας»

Παύλος Masterchef: Ομολογουμένως ένα θέμα τόσο ευαίσθητο. Αλλά σίγουρα ένα θέμα το οποίο αξίζει να ακουστεί. Ο Παύλος Χάππιλος ήταν με διαφορά ένας από τους πιο αγαπητούς και ταλαντούχους μάγειρες του MasterChef. Ξεχώρισε μέσα στο διαγωνισμό τόσο για τις μαγειρικές του ικανότητες όσο και για το ήθος και τον χαρακτήρα του. Η στιγμή άλλωστε που αποχώρησε, δυσαρέστησε πάρα πολύ το κοινό που παρακολουθούσε το ριάλιτι.

Παύλος Masterchef: Συγκινητική ανάρτηση για την εξαφάνιση της «Δήμητρας»

Ο ίδιος πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι είχε μιλήσει για τη σεξουαλική του ταυτότητα. Αλλά και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια. Με το δικό του χιούμορ και χαμόγελο, έκανε τις δικές του παρατηρήσεις. Χωρίς να φοβάται να δείξει τα συναισθήματα του.

Αυτήν την φορά, ο Παύλος ευαισθητοποιήθηκε από την εξαφάνιση της «Δήμητρας» από τη Λέσβο. Είχε μεταφερθεί στο Δρομοκαΐτειο ύστερα από επίθεση και διαπόμπευση που δέχτηκε από κάποιους μέσω των social media.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Καλογιάννη, τον άνδρα που πάντα ένιωθε γυναίκα. Ήταν γνωστός σε όλη την Ελλάδα και σύμβολο διαφορετικότητας. Ο Παύλος συγκινήθηκε με τον Δημήτρη και την εξαφάνισή του και έκανε έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει για να βρεθεί.

«Πώς μπορεί ένα ευγενικό πρόσωπο και ένα μαργαριταρένιο κολιέ να προκαλούν φόβο; Βοηθήστε να τη βρούμε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που δημοσίευσε. Στον προσωπικό του λογαριασμό instagram, ποστάροντας την παρακάτω φωτογραφία:

Παύλος Masterchef: Συγκινητική ανάρτηση για την εξαφάνιση της «Δήμητρας»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα