Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Είμαι 61 και δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση»

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Είμαι 61 και δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση»

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Μεγαλώνει όμορφα χωρίς πλαστικές επεμβάσεις

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και στην κάμερα του «Καλύτερα δεν γίνεται», μίλησε η ηθοποιός μίλησε Πέγκυ Σταθακοπούλου, και αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις, στο φλερτ που δέχεται μέσα από τα social media ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει και την ηλικία της.

«Μιλάω συνεχώς για την ηλικία μου. Τόσο πολύ που η μαμά μου θυμώνει. Είμαι 61 και δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση. Θέλω να είμαι ωραία στη χρονική στιγμή που βρίσκομαι», αποκάλυψε αναφορικά με την ηλικία της.

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Είμαι 61 και δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση»

Οι δηλώσεις της Πέγκυς Σταθακοπούλου για τα παιδιά και την οικογένεια

Όσον αφορά την κόρη της, η Πέγκυ Σταθακοπούλου δήλωσε, «Από πολύ μικρή ήθελα να κάνω παιδιά και οικογένεια. Μετά από χρόνια προσπαθειών κατάφερα να κάνω την κόρη μου. Η κόρη μου και εγώ θαυμάζουμε η μία την άλλη. Είμαστε και δύο πολύ ευαίσθητες. Άλλοτε κάνει εκείνη την μαμά, άλλοτε την κάνω εγώ».

«Είμαι ενεργή στα social media. Η σχέση με τα social είναι η προσπάθεια μιας μεγάλης γυναίκας να λειτουργήσει με σημερινούς όρους, όχι γιατί έτσι πρέπει αλλά είναι ωραίο να ξέρεις τι γίνεται στην εποχή σου», είπε για τη σχέση που έχει με τα social media και πρόσθεσε, «Έχουν επιχειρήσει να με φλερτάρουν μέσα από τα social media, αλλά επικρατεί η εκτίμηση και ο θαυμασμός. Δεν είναι άσχημο να βλέπεις ότι οι άνθρωποι σε φλερτάρουν».

Προτεινόμενα