Πέντε ηθοποιοί που αρνήθηκαν να παίξουν στις Άγριες Μέλισσες και μάλλον το μετάνιωσαν

Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιοί που αρνήθηκαν τους ρόλους και το μετάνιωσαν

Μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών, είναι οι «Άγριες Μέλισσες», ωστόσο υπάρχουν ορισμένοι ηθοποιοί που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στη δημοφιλή σειρά και τώρα σίγουρα το μετάνιωσαν.

Ειδικότερα, πρόκειται για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχει μονοπώλησει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και όχι άδικα. Τα νούμερα τηλεθέασης έχουν κάνει τους υπευθύνους του ΑΝΤ1 να χαμογελούν, καθώς, επίσης, τους πρωταγωνιστές της να νιώθουν δικαιωμένοι.

Πώς να νιώθουν όμως εκείνοι που δέχτηκαν πρόταση να συμμετέχουν στο καστ και τελικά αρνήθηκαν; Ναι, μην απορείτε, υπάρχουν κι αυτοί!

Πέντε ηθοποιοί που αρνήθηκαν να παίξουν στις Άγριες Μέλισσες και μάλλον το μετάνιωσαν

Ποιοι είναι οι ηθοποιοί που αρνήθηκαν ρόλους στις Άγριες Μέλισσες;

Γιάννη Φέρτη

Η πρώτη άρνηση ήταν του Γιάννη Φέρτη. Ενώ ο ηθοποιός είχε συμφωνήσει να ερμηνεύσει το ρόλο του Ταξίαρχου Νέστορ Αγραφιώτη, τη θέση του πήρε ο Παύλος Ορκόπουλος.

“Όταν μου το πρότειναν την πρώτη φορά είπα δεν θα μπορέσω να το κάνω, ήμουν ήδη κουρασμένος, δεν θέλω να το κάνω, δεν πρέπει να το κάνω. Δεύτερη φορά, με ξαναπήραν, πάλι είπα ‘δεν βλέπω να το κάνω’, την τρίτη φορά ήρθαν πάλι και μου είπε κάτι ο παραγωγός, ας μην πω τώρα τι μου είπε, όχι άσχημο, καλό, και αυτό με επηρέασε και είπα θα το κάνω. Ξεκινήσαμε και είδα ότι έχει πολλή δουλειά και πώς θα το προλάβω; Τι να πρωτοπρολάβω; Ακόμη διαβάζω το κείμενο για το έργο που θα παίξω τώρα. Βέβαια, μου είχε πει ο παραγωγός ‘αν τυχόν κουραστείς, αν τυχόν δεν θέλεις, μην ανησυχείς, θα το πάρω πάνω μου’. Οπότε όταν έφτασα στο αμήν είπα πρέπει να πάρω τηλέφωνο και να το πω” δήλωσε στο ΒΗΜΑgazino.

Λένα Δροσάκη

Πρόταση είχαν κάνει και στη Λένα Δροσάκη. “Η συνεργασία στις Άγριες Μέλισσες δεν έγινε γιατί είχα άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, την περιοδεία με το “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” που συνεχίζεται και τώρα στο θέατρο Βεάκη. Θα έκανα τον ρόλο της Ασημίνας, τον οποίο τώρα κάνει μια πάρα πολύ καλή ηθοποιός και μάλλον έτσι ήταν να γίνουν τα πράγματα” υπογράμμισε στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου”.

Ερωτηθείς αν μετάνιωσε που αρνήθηκε τον ρόλο της Ασημίνας Σταμίρη, που υποδύεται με μεγάλη επιτυχία η Έλλη Τρίγγου, απάντησε: “Δεν στεναχωρήθηκα γιατί τώρα κάνω κάτι άλλο στην τηλεόραση, είμαι στο ‘Έρωτας μετά’ που είναι εξίσου ωραίο σίριαλ” είπε.

Χρήστος Λούλης

Στην ίδια εκπομπή αποκάλυψε και ο Χρήστος Λούλης ότι αρνήθηκε να είναι στις Άγριες Μέλισσες. “Μου είχαν πει να είμαι αλλά δεν μπορούσα λόγω του θεάτρου. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να μάθω για ποιο ρόλο με ήθελαν γιατί μόλις τους είπα το πρόγραμμα μου, καταλάβαμε ότι θα είναι δύσκολο” επεσήμανε ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ο χορός της φωτιάς” στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ο Χρήστος Λούλης θα υποδυόταν τον Θωμά Κυπραίου, που υποδύεται ο Γιάννης Στάνκογλου.

Κατερίνα Λέχου

Το τέταρτο “όχι” ακούστηκε από τα χείλη της Κατερίνας Λέχου, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και εξήγησε το λόγο που αρνήθηκε να είναι στο καστ: ”Η τηλεόραση, δυστυχώς, φέτος δεν χώραγε πουθενά. Είχα προτάσεις και η μία ήταν για τις Άγριες Μέλισσες. Αλλά δεν μπορούσα, τους το είπα και ήταν ειλικρινές αυτό που είπα. Δεν χώραγε με τίποτα. Έτρεχα τον τελευταίο ενάμιση μήνα και δεν προλάβαινα ούτε να φάω. Δεν έχω δει ακόμα, αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και σκοπεύω να το δω. Δεν στεναχωριέμαι γιατί στη ζωή αυτή κάτι χάνουμε, κάτι κερδίζουμε. Όλα θα τα έχουμε;” Η Κατερίνα Λέχου θα υποδυόταν την Μυρσίνη Σεβαστού, που ενσαρκώνει η Κατερίνα Διδασκάλου.

Αλέξης Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν από τους πρώτους που είχαν σκεφτεί οι παραγωγοί της σειράς στο τόλο του δασκάλου του χωριού, Λάμπρο Σεβαστό, που τώρα υποδεύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

“Μου είχε γίνει πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες αλλά δεν μπορούσα να είμαι, δεν ήταν καλλιτεχνικοί οι λόγοι, αλλά τεχνικοί. Ζηλεύω λίγο το χωριό των Άγριων Μελισσών” εξήγηδε ο ίδιος στην εκπομπή Το πρωινό.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo