Πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο: Νεκρή γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός που λατρεύτηκε στους «Ψίθυρους Καρδιάς»

Ντενίζ Μπαλτσαβιά: Η ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 91 ετών

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών, η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός Ντενίζ Μπαλτσαβιά, όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας με δημοσίευσή του στο Facebook.

H Ντενίζ Μπαλτσαβιά έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της σε μερικές από τις πιο πετυχημένες σειρές των 90s, όπως το «Εκείνες κι εγώ» αλλά και τους «Ψίθυρους Καρδιάς».

Ντενίζ Μπαλτσαβιά: Το τελευταίο διάστημα η ηθοποιός διέμενε στο Σπίτι του Αγωνιστή

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έγραψε:

«Το ΣΕΗ σήμερα θρηνεί μια μεγάλη αγωνίστρια του Σωματειου μας … Η Ντενίζ Μπαλτσαβιά η σπουδαία ηθοποιός με τους αξέχαστους ρόλους, η συνεπής οραματίστρια που με πάθος υπηρέτησε τα πιστεύω της για τον υγιή σοσιαλισμό, η αγωνίστρια του λαού και του κλάδου μας, η ένθερμη υποστηρίκτρια της ποιότητας.

Η φίλη, η γυναίκα με το αστείρευτο χιούμορ…ένα αξιολάτρευτο πλάσμα υπόδειγμα εργατικότητα ς για τους νέους δεν είναι πια κοντά μας… έφυγε στα 91 της… Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Ντενίζ..Σ ευχαριστούμε για όλα», ήταν η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Μερικά από τα έργα στα οποία πήρε μέρος στον κινηματογράφο είναι ο θησαυρός της Αγγελίνας (2005), Αγάπη στα 16 (2004), Λίφτινγκ (2001), Ροζ ολοταχώς (2001), Οι αριθμημένοι (1998), Η ηλικία της θάλασσας (1978).

Στην τηλεόραση, συμμετείχε στις σειρές Ψίθυροι καρδιάς (1997), Εκείνες κι εγώ (1996), Οι μεν και οι δεν (1993), Οι φρουροί της Αχαϊας (1992).

Η ηθοποιός Ντενίζ Μπαλτσαβιά στο σίριαλ «Εκείνες κι εγώ»

Ντενίζ Μπαλτσαβιά: «Παρέμεινα αυτό που ήμουν και είμαι ευχαριστημένη»

«Αγάπησα τη δουλειά μου πολύ και έδωσα πολλά από τη ζωή μου. Μπορώ να πω, ό,τι έκανα το έκανα χωρίς καμιά βοήθεια, ούτε μέσον και, μάλιστα, πήγαινα και κόντρα καμιά φορά και το πλήρωσα. Δεν με πειράζει, όμως. Παρέμεινα αυτό που ήμουν και είμαι ευχαριστημένη. Εκεί που πάντα ακούμπαγα, ήταν η άποψη του κόσμου και στις αγαθές σχέσεις με τους συντελεστές της δουλειάς που υπηρετούσα», είχε πει η Ντενίζ Μπαλτσαβιά σε συνέντευξή της στον «Ριζοσπάστη».

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα