«Πέρασα πολλά χρόνια τρώγοντας ξύλο από τον πατέρα μου χωρίς να υπάρχει λόγος»: Η εξομολόγηση της Άννας Μπεζάν

Άννα Μπεζάν: Η ζωή της δεν ήταν ρόδινη – Η συγκινητική εξομολόγησή της

Άννα Μπεζάν: Το μοντέλο και ηθοποιός έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της σειρά «8 λέξεις». Όπως έχει σχολιάσει και στο παρελθόν, εξαιτίας του ρόλου που της δόθηκε στη σειρά, είχε δεχτεί υποτιμητικά σχόλια και αρνητική συμπεριφορά από τον κόσμο, που την έβλεπε στο δρόμο. Μπορεί να μην κατάφερε να μπει στο σπίτι του «GNTM», ωστόσο κατάφερε να γίνει ηθοποιός χωρίς να έχει σπουδάσει υποκριτική.

Η ζωή της όμως δεν ήταν πάντα «ρόδινη». Η αυτοδίδακτη ηθοποιός μιλώντας στο «Καλοκαίρι not», αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, καθώς κακοποιούνταν από τον πατέρα της. Σε ηλικία 12 ετών αποφάσισε να πάρει τη ζωή στα χέρια της, πηγαίνοντας στο ορφανοτροφείο.

«Η ζωή μου θα μπορούσε σίγουρα να γίνει ταινία. Δεν επιτρέπω να με κοιτάξουν υποτιμητικά επειδή μεγάλωσα σε ορφανοτροφείο. Όσο ψύχραιμη και να είμαι, αν καταλάβω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο γίνομαι έξαλλη και δεν περνάει κανένας καλά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν δική μου επιλογή να πάω. Ήμουν 12 χρονών και είχα φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούσα να αντέξω πια. Πήγα, έκανα μήνυση στον πατέρα μου και έτσι έφυγα. Ήμουν μικρή αλλά δεν άντεχα άλλο. Φτάνεις σε ένα σημείο κενού που δεν μπορείς να το διαχειριστείς και θέλεις να διαμαρτυρηθείς. Ήταν αργά όταν έμαθε ο πατέρας μου για τη μήνυση. Είχαν έρθει ήδη και με είχαν πάρει από το σπίτι. Πέρασα πολλά χρόνια τρώγοντας ξύλο από τον πατέρα μου χωρίς να υπάρχει λόγος».

Δείτε τη συγκινητική εξομολόγηση της Άννας Μπεζάν

Related posts

«Είμαι 55 ετών, ο άντρας της κόρης μου με φλερτάρει και μου αρέσει πολύ. Με ιντριγκάρει το απαγορευμένο»

«Είμαι 7 μηνών έγκυος και θέλω ο χήρος άντρας μου να “ξεφορτωθεί” την 4χρονη κόρη του»

Ζωή Γιακουμάτου: «Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου έπαθα θρόμβωση, σώθηκα λόγω του πατέρα μου»

Αληθινή ιστορία: 15χρονος πλέκει υφαντά με βελονάκι για να βοηθήσει την ανάπηρη μητέρα του και να φέρει χρήματα στο σπίτι

Προωράκι μωράκι που έζησε από θαύμα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια

Πνευματικός πατέρας Ελπίδιος: Κοπέλα είδε τον Χριστό την ώρα την εξομολόγησης

«Ήταν παντρεμένος και χώρισε για εμένα. Ο Θεός με τιμωρεί, σκοτώθηκε όταν ήμουν έγκυος και το παιδί έχει αυτισμό»

Αληθινή ιστορία που ελάχιστοι το γνωρίζουν: Ο Γερμανός στρατιώτης που έσωσε μια ολόκληρη Ελληνική πόλη από την καταστροφή στην κατοχή

«Με λένε Χριστίνα και με μεγάλωσε ο νονός μου»