Πέρασε το δικό του: Το αστρονομικό ποσό που πήρε ο Αλβάρο από το διαζύγιό του με την Αθηνά Ωνάση

Αθηνά Ωνάση: Ο περίφημος κόκκινος φάκελος που έσωσε την περιουσία της από τον Αλβάρο

Ένα από τα πιο πολύκροτα διαζύγια διάσημων προσώπων είναι αυτό της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο. Ο πρώην σύζυγος της χρυσής κληρονόμου είχε κάνει πασιμφανές πως δεν απαξιώνει την περιουσία της και πάλεψε μέχρι τέλος για να πάρει όσα πιο πολλά μπορούσε από το διαζύγιο.

Ο συγγραφέας Αλέξης Μανθεάκης πριν φύγει από τη ζωή μίλησε στο περιοδικό Gala και αναφέρθηκε στο βιβλίο που έγραψε για τον γάμο της Αθηνάς Ωνάση και τις αποκαλύψεις που έγιναν μέσα σε αυτό. Ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο έδωσε μια συνέντευξη και αναφερόμενος στις αποκαλύψεις του βιβλίου τις χαρακτήρισε ως fake news.

«Έκανε αυτές τις δηλώσεις γιατί ζει στη Βραζιλία και φυσικά χτίζει προφίλ. Παντρεύτηκε στην Πορτογαλία και ζει στη Βραζιλία. Όταν δηλώνεις πράγματα για τα οποία ξέρεις ότι δεν θα υπάρξει ο άμεσος αντίλογος, μπορείς να περιγράψεις τον έγγαμο βίο σου με χρυσά γράμματα ενώ στην πραγματικότητα απάτησε την Αθηνά με τη Νικόλ είκοσι μέρες μετά τον γάμο τους. Βέβαια, ισχύει ότι ο γάμος ήταν εξαιρετικός γι’ αυτόν. Τον έκανε πλούσιο, διάσημο, τον μετέτρεψε κατά κάποιον τρόπο σε Ωνάση, του άνοιξε χιλιάδες πόρτες. Και από εκεί που ζούσε σε ένα πολύ μικρό σπίτι και δεν είχε ούτε αυτοκίνητο βρέθηκε με πάρα πολλά λεφτά. Άρα, ο γάμος ήταν τέλειος γι’ αυτόν. Για την Αθηνά όμως δεν ήταν».

«Ήρθε η ώρα που η Αθηνά και οι δικηγόροι της μου είπαν να πάρω τον φάκελο που είχε δώσει η Νικόλ σε έναν πανεπιστημιακό καθηγητή με το όνομα Τιερί Μορό, τον κορυφαίο δικηγόρο του Βελγίου που είχε αναλάβει τη Μισέλ Μαρτέν, γυναίκα του παιδεραστή Ντίτρου, σε μια υπόθεση που είχε προκαλέσει μεγάλο θόρυβο στο Βέλγιο αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη. Πήγα εγώ και η Νικόλ στο γραφείο του στις Βρυξέλλες και το ίδιο βράδυ τον δώσαμε στον δικηγόρο της Αθηνάς στην Ολλανδία. Μου είπαν ‘’καταπληκτικό, έκανες τρομερή δουλειά’’ αλλά μετά τους έχασα και αναρωτήθηκα γιατί δεν με ενημέρωσαν όπως έκαναν παλιότερα ο Ρουσέλ και οι δικηγόροι του που με ενημέρωναν για κάθε τους βήμα»

Αθηνά Ωνάση: Αυτό είναι το χρηματικό ποσό που πήρε ο Αλβάρο

«Ενώ όταν βγήκε ο φάκελος υπήρχε μια λυσσαλέα μάχη και γινόταν απανωτές αγωγές από πλευρά του Ντόντα, ξαφνικά όταν βγήκε ο φάκελος ηρέμησαν τα πράγματα. Έτσι, ενώ ζητούσε 10.000 δολλάρια την ημέρα για διατροφή, συν τα άλλα που ήταν συνεννοημένα για το προγαμιαίο, τελικά πιστεύω ότι πήρε γύρω στα 11 εκατομμύρια».

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ