Περήφανη για την καταγωγή της: Από εκεί κατάγεται η Σίσσυ Χρηστίδου και δεν είναι η Θεσσαλονίκη

Σίσσυ Χρηστίδου: Η άγνωστη καταγωγή της παρουσιάστριας

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται για χρόνια στην τηλεόραση και έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Ας δούμε για τις πρώτες σπουδές της παρουσιάστριας και για την άγνωστη καταγωγή της.

Μπορεί να βρίσκεται χρόνια στα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο η δημοσιογραφία δεν ήταν οι πρώτες σπουδές της Σίσσυς Χρηστίδου. 

Η γνωστή παρουσιάστρια από μικρή ηλικία έδειχνε ενδιαφέρον για τη μουσική και το τραγούδι, γι’ αυτό φοίτησε σε μουσικό γυμνάσιο και λύκειο.

Αυτό που δεν γνωρίζει σχεδόν κανείς είναι πως σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, ξεκινώντας τις σπουδές της στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, με σκοπό να γίνει ηθοποιός, από όπου και αποφοίτησε τρία χρόνια μετά.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το νησί που είναι η καταγωγή της παρουσιάστριας

Παράλληλα, η ίδια μπορεί να γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο δεν έλκει αποκλειστικά την καταγωγή της από τη συμπρωτεύουσα.

Στο παρελθόν η ίδια είχε αποκαλύψει πως η μισή καταγωγή της είναι από το πανέμορφο νησί της Μυτιλήνης. Μάλιστα, είχε βαφτίσει το πρώτο της παιδί εκεί.

«Ήμουνα στη Μυτιλήνη και βάφτισα το παιδάκι μου στον Άγιο Ραφαήλ. Πολύ τον αγαπάω τον Άγιο Ραφαήλ και πάω στο νησί συνέχεια γιατί είμαι μισή από τη Μυτιλήνη», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι