Περήφανη η Έλενα Τσαβαλιά: Ο Μάρκος Σεφερλής συγκίνησε με την πράξη ανθρωπιάς σε συνάδελφο

Μάρκος Σεφερλής: Όταν βοήθησε συνάδελφο σε δύσκολη στιγμή

Ένας από τους ανθρώπους που έχουν ακούσει τα εξ αμάξης για τις παραστάσεις του είναι ο Μάρκος Σεφερλής. Ωστόσο οι συνάδελφοι του πίνουν νερό στο όνομα του γιατί πάνω από εργοδότης είναι άνθρωπος και αυτό το απέδειξε με μια κίνηση.

Μία τέτοια περίπτωση είναι η Χριστιάνα Καρνέζη, η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια αποκαλύπτωντας άγνωστες ιστορίες που αποδεικνύουν την γενναιοδωρία του ηθοποιού.

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η ηθοποιός Χριστιάνα Καρνέζη είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο την κράτησε εκτός της θεατρικής παράστασης που συμμετείχε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει μια μέρα πριν την πρεμιέρα.

Μάρκος Σεφερλής: Μαζί με την Έλενα Τσαβαλιά στήριξαν την Χριστιάνα Καρνέζη

Σε αυτή την περίσταση της στάθηκε τόσο ο Μάρκος Σεφερλής όσο και η Έλενα Τσαβαλιά. «Μία μέρα πριν από την πρεμιέρα στο Δελφινάριο, αντιμετώπιζα ένα γυναικολογικό πρόβλημα και έγινε αντικατάσταση του ρόλου μου από την Έλενα Τσαβαλιά. Και ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά ήταν δίπλα μου και ως εργοδότες μου αλλά και ως φίλοι. Με πλήρωναν κανονικά, μου τηλεφωνούσαν συνεχώς να δουν αν είμαι καλά», ανέφερε η ηθοποιός.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη