Περήφανη μαμά για το καμάρι της: Άξιος γιός ο Σάκης Ρουβάς – Η συγκινητική αποκάλυψη για τη μητέρα του

Περήφανη μαμά για το καμάρι της: Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει για τη μητέρα του

Η ζωή του Σάκη Ρουβά δεν ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα. Μπορεί να είναι πλέον ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές ωστόσο είχε δύσκολο ξεκίνημα.

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες τραγουδιστές, αλλά η ζωή του δεν ήταν πάντα ρόδινη.

Ο Σάκης μεγάλωσε στη Κέρκυρα με τη μητέρα του, αφού οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν 12 ετών. Από μικρή ηλικία αναγκάστηκε να δουλέψει για να στηρίξει την οικογένεια του και πήγαινε σε νυχτερινό σχολείο για να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω” φιλοξενήθηκε η μητέρα του, η οποία μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον γιό της.

«Ο Σάκης τραγούδαγε και κουνιότανε από 1,5-2 ετών… Όταν έφυγε από την Κέρκυρα στα 19 του έτρεμε η καρδιά μου. Του έδωσα τρεις συμβουλές. Να μη τυφλωθεί από τα φώτα. Να μην μπλεχτεί με άσχημα πράγματα της νύχτας. Την τρίτη την κρατάω για εμένα».

«Είμαι περήφανη γιατί πιστεύω ότι ο Σάκης εξελίχθηκε σε έναν πάρα πολύ καλό άνθρωπο», είπε η κα Πανάρετου.

Η συγκίνηση του Σάκη Ρουβά για την μητέρα του

Βλέποντας τη μητέρα του ο Σάκης Ρουβάς δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Συγκινήθηκα γιατί έχω φύγει από τα 18 μου από την Κέρκυρα. Δεν έζησα με τους γονείς μου όσο θα ήθελα. Χώρισαν όταν ήμουν 12 ετών. Σκέφτομαι τώρα πόσα έχω να πω με τη μητέρα μου… Ακούγοντας την, σκέφτομαι πόσο πολύ θα μπροούσαμε να επικοινωνήσουμε σε βάθος οι άνθρωποι μεταξύ μας, και εγώ με τη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Και ίσως δεν έχει συμβεί. Με έβαλε σε σκέψεις. Χάνουμε χρόνο από τη ζωή μας χωρίς να επικοινωνούμε τα συναισθήματά μας, από φόβο».

«Σχολείο πήγαινα μαζί με τη μαμά μου», αποκάλυψε ο ίδιος και όπως είπε: «Κάποια στιγμή που έπρεπε να δουλέψω και εγώ σε μικρή ηλικία, πήγα στο νυχτερινό σχολείο. Η μητέρα μου δεν είχε τελειώσει το Λύκειο και βρήκε ευκαιρία και πήγαμε μαζί και τελειώσαμε μαζί».

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη