Περήφανοι γονείς: Το ζεύγος Τανιμανίδη δείχνει για πρώτη φορά τα πρόσωπα των παιδιών τους

Ζεύγος Τανιμανίδη: Οι ιδιαίτερες φωτογραφίες με τα δίδυμα

Ο Σάκης και η Χριστίνα φαίνεται να αγαπούν ιδιαίτερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν χάνουν ευκαιρία να μοιραστούν με τους ακόλουθους τους πολύ προσωπικές στιγμές του από την καθημερινότητα τους, ακόμη και με τα παιδάκια τους… Μπορεί με αυτό να μην είναι σύμφωνοι όλοι, αλλά…

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα είχαν ετοιμαστεί για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Το ζευγάρι περνά το βράδυ μαζί με τις δίδυμες κορούλες του και μερικά αγαπημένα οικογενειακά πρόσωπα.

Πριν λίγο, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου εκείνος κρατά ένα μεγάλο μπολ με ποπ κορν και όλη η οικογένεια κάθεται στον καναπέ. Όπως αναφέρει ο παρουσιαστής, θα δουν ταινία, αφού πρώτα κοιμήσουν τα μωράκια. Πρόκειται για ένα εναλλακτικό πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν! Λίγοι και καλοί, λοιπόν!

Η ανάρτηση του Τανιμανίδη με τα δυο δίδυμα

«Είστε έτοιμοι για το φετινό ρεβεγιόν; Και τι ρεβεγιόν; Ιδιαίτερο! Με Omicron, απαγορεύσεις, μέτρα. Σε περίπτωση, λοιπόν, που είστε σε ένα σπίτι μόνοι ή με λίγους φίλους ή οικογένεια και δεν είστε σε κάποιο μαγαζι, ήθελα να σας δείξω το δικό μας ρεβεγιόν. Είμαστε όλοι έτοιμοι, μαμά, γιαγιά, ξαδέρφη και μωράκια για να δούμε μία ταινία. Είστε έτοιμοι; Έχουμε και τα ποπ κορν μας» τονίζει στην αρχή του βίντεο ο Σάκης Τανιμανίδης, με την δημοφιλή influencer να φωνάζει: «ΕΕ αφού κοιμήσουμε τα μωρά, θα δούμε την ταινία». «Θα τα κοιμήσουμε ρε παιδί μου. Να πούμε καλή χρονιά σε όλους; Καλή χρονιά! Σας αγαπάμε όλους πολύ! Το 2022 ακόμα καλύτερο» εύχεται ο παρουσιαστής.

Περισσότερες δημοσιεύσεις από τον Τανιμανίδη με τα μωρά

Σύμφωνα με protothema.gr, νωρίτερα σήμερα, η Χριστίνα Μπόμπα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μία υπέροχη, οικογενειακή φωτογραφία, δείχνοντας για πρώτη φορά τα πρόσωπα των δίδυμων! Σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και διάθεση, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Χριστίνα Μπόμπα, οι μικρές Αριάνα και Φιλίππα ποζάρουν μπροστά από το στολισμένο δέντρο, φορώντας μαύρη φόρμα και το κλασικό σκουφί του Άι-Βασίλη! Οι δίδυμες είναι πανέμορφες.

«Από τη Φιλίππα, την Αριάνα, τη μαμά και τον μπαμπά ευχές για ένα μοναδικό, ανεπανάληπτο 2022 με ΥΓΕΙΑ πάνω από όλα! Σας αγαπάμε πολύ♥️» σημειώνει στη λεζάντα του post της η όμορφη influencer.

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα