Περήφανοι στο Survivor: Η μεγάλη διάκριση της Μαριάνθης Κάσδαγλη και τα σχόλια Λιανού και Τριαντάφυλλου

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Ποιο είναι το νέο κατόρθωμα της πρώην παίκτριας του Survivor

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor και την δίμηνη παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης, φουσκώνει από περηφάνεια για το νέο της κατόρθωμα και οι πρώην συμπαίκτες της στο παιχνίδι την εκθειάζουν.

Το 2020, στο Survivor που κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης και πρωταγωνιστής ήταν και ο Τριαντάφυλλος αλλά και ο James Καφετζής, η ναυτικός Μαριάνθη Κάσδαγλη είχε καταφέρει να ξεχωρίσει στους δύο μήνες που παρέμεινε στο παιχνίδι ενώ ήταν και στην ομάδα που στήριξε τον Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου.

Η προαγωγή της Μαριάνθης Κάσδαγλη

Η Μαριάνθη που έχει περάσει αρκετά δύσκολα μετά την έξοδο από το Survivor εξαιτίας της κλοπής που υπέστη στον τραπεζικό της λογαριασμό, χάνοντας τις οικονομίες μιας ζωής, μίλησε με υπερηφάνεια για τη διάκρισή της στη δουλειά της, εξηγώντας πως είναι πια πρώτη καπετάνιος

«Φτάσε όπου δεν μπορεις»
Ούτε στα όνειρα σου…έλεγαν!!!
Είχανε δίκιο…απλά το όνειρο έγινε πραγματικότητα!!!
Δεν θα σας πω δείτε τι κατάφερα, ούτε τι τεράστιες θυσίες υπάρχουν από πίσω. Θα σας πω όμως, μην ακούτε κανέναν, γιατί και μπορείτε και θα το καταφέρετε!!!
Χαίρομαι που μοιράζομαι μαζί σας, την επίτευξη των στόχων μου!!
Ευχαριστω, αυτούς που με στήριξαν και αυτούς που στον δρόμο μου, έκαναν το έργο μου πιο δύσκολο. ~Captain Class A~
#ladycaptain #ηκαπετανισσατησκαρδιασσας #marianthikasdagli #iamjustgettingstarted #maritimewomenphotoshare», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πρώτος έσπευσε να σχολιάσει την προαγωγή της Μαριάνθης, ο καλός της φίλος Τριαντάφυλλος τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Mπραβο σου κορίτσι μου όλα σου αξίζουν είσαι πραγματικά ήρωας και είμαι πολύ χαρούμενος που σε έχω γνωρίσει και είσαι φίλη μου είσαι αξία μεγάλη και πάνω από όλα άνθρωπος …. Δεν ξεχνάω τι περάσαμε οι δυο μας στο νησί στη ζούγκλα ήξερα από την πρώτη μέρα τι είσαι και στο είχα πει», ενώ ακολούθησαν σχόλια και από τον Γιώργο Λιανό, την Ασημίνα Ιγγλέζου και την Άννα Μαρία Βέλλη.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί