Περικλής Αλμπάνης: «Ο μεγάλος έρωτας της Αλίκης Βουγιουκλάκη δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ»

Περικλής Αλμπάνης: Η εξομολόγηση του για την μεγάλη ηθοποιό

Ο γνωστός ηθοποιός, Περικλής Αλπμάνης, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελένη Μουστάκη και στην εκπομπή, Happy Day. Ο ίδιος προέβη σε μια μεγάλη αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και δήλωσε πως ο μεγάλος έρωτας της δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Αναφερόμενος στην Αλίκη Βουγιουκλάκη υπογράμμισε «δεν γνωρίζω την τέχνη της ζωγραφικής, αλλά όταν βρίσκομαι σε δύσκολες καταστάσεις, ζωγραφίζω. Το 1991 γνώρισα την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν ένα μεγάλο σχολείο για μένα να βρίσκομαι κοντά της. Μου είχε εκμυστηρευτεί πολλά πράγματα και μου είπε και ποιος ήταν ο μεγάλος της έρωτας. Ένας ήταν ο μεγάλος της έρωτας. Δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ήταν ο Γιώργος Ηλιάδης».

Η φιλία του Περικλή Αλμπάνη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ο Περικλής Αλμπάνης συμπλήρωσε «μου έλεγε “με περιμένουν στη γωνία να με λυπηθούν, εγώ δεν θα τους κάνω το χατίρι”. Δεν ήθελε να γεράσει, δεν ήθελε να χαλάσει την εικόνα της. Μια φορά ήθελε να φορέσει ένα τζιν και δεν κούμπωνε. Ξάπλωσε σε κάτι καρέκλες για να είναι πιο επίπεδη η κοιλιά της, τραβούσα εγώ το φερμουάρ να ανέβει πάνω και μου έμεινε στο χέρι».

Related posts

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;