«Περιμένω την ημέρα που η θεραπεία θα πιάσει τόπο»: Το πρόβλημα υγείας της Άννας Μαρίας Βέλλη

Άννα Μαρία Βέλλη: Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Η Άννα Μαρία Βέλλη αποκάλυψε με μία ανάρτησή της στο Instagram, ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας της, που την ταλαιπωρεί αρκετά. Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά πάσχει από αναιμία.

Το πρόβλημα της υγείας της Άννας Μαρία Βέλλη

Η πρώην παίκτρια του Survivor δεν δίστασε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία στα social media και πιο συγκεκριμένα στον λογαριασμό της στο Instagram, και να ενημερώσει τους φίλους της για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς και την επιρροή που έχει επάνω της τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Η λεζάντα της Άννας Μαρίας Βέλλη

«Περιμένω πώς και πώς την ημέρα που η θεραπεία μου για την αναιμία μου θα πιάσει τόπο και δεν θα νιώθω κομμάτια από τις 2 το μεσημέρι. Επειδή δεν είχα ποτέ άλλοτε αναιμία, για μένα είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα να μην μπορώ να είμαι συνέχεια στην “πρίζα” και εκτός από σωματικά με ρίχνει αρκετά και ψυχολογικά. Είμαι όμως πολύ αποφασισμένη να κάνω το οτιδήποτε ζητάει το σώμα μου προκειμένου να επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Παιδιά να αγαπάτε το σώμα σας. Αυτό έχετε! Και να το ακούτε γιατί και αυτό κάποια στιγμή θα παραδώσει πνεύμα αν σας φωνάζει και εσείς φοράτε ωτοασπίδες» αναφέρει με τόνο αισιοδοξίας και δόση χιούμορ στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί