Περπατάνε χέρι – χέρι στα στενά της Μυκόνου ο Snik και η νέα σύντροφός του, Γιώτα Ιωαννίδου

Μύκονος: Πιο ερωτευμένος από ποτέ ο τραπερ

Και βέβαια το νησί της Μυκόνου επέλεξαν ο Snik με τη νέα σύντροφό του, Γιώτα Ιωαννίδου, οι οποίοι δεν δίστασαν να περπατήσουν χεράκι χεράκι στο νησι των ανεμων και μαλιστα μπροστα στις καμερες που τους τραβούσαν.

Το νησί της Μυκόνου είχε για ακόμη μία χρονιά την τιμητική του μιας και οι περισσότεροι σελέμπριτι – Έλληνες και ξένοι – το επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Ο Snik και η σύντροφός του, Γιώτα Ιωαννίδου, είναι από τα ζευγάρια που επέλεξαν το νησί των Ανέμων, ενώ απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους. Ο φακός των παπαράτσι τους εντόπισε σε βραδινή έξοδό τους στη χώρα, να περπατούν χέρι – χέρι στα γραφικά σοκάκια.

Η βραδινή έξοδος του Σνικ μαζί με την σύντροφο του στην Μύκονο

Το τελευταίο διάστημα, Snik και Γιώτα Ιωαννίδου μοιράζονται αρκετά κοινά τους στιγμιότυπα στα social media. Πριν από λίγες ημέρες, η Γιώτα Ιωαννίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την ίδια στην αγκαλιά του γνωστού τράπερ, ενώ του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. Στη συνέχεια, την ίδια φωτογραφία αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό και ο Snik.

Πως ξεκίνησε η σχέση μεταξύ Snik και Γιώτας Ιωαννίδου

Η σχέση του Snik με τη Γιώτα Ιωαννίδου έγινε γνωστή από τις αρχές Ιουνίου, με το νεαρό μοντέλο από τις Θεσσαλονίκη να κλέβει τις εντυπώσεις. Η 23χρονη εργάζεται στον χώρο της εστίασης και παράλληλα κάνει φωτογραφίσεις και συμμετέχει σε βιντεοκλίπ. Μάλιστα έχει ποζάρει και για το brand της Ιωάννας Τούνη, όπως «μαρτυρούν» και οι φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram.

Related posts

Αuτός είναι ο 34χρονος που έπeσε από τον Λευκό Πύργο

Γρηγόρης Πετράκος: Μετά τον κορονοιό, αμφισβητεί και την αφρικάνικη σκόνη – Το δημόσιο μήνυμα

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο