Πες μας πότε γεννήθηκες, να σου πούμε τι θα φέρει ο Ιούνιος για σένα και το ζώδιό σου

by Newsroom i-diakopes.gr
Πες μας πότε γεννήθηκες, να σου πούμε τι θα φέρει ο Ιούνιος για σένα και το ζώδιό σου

Τελικά έχει τεράστια σημασία η ημέρα που ήρθες σε αυτό τον κόσμο, αφού αποκαλύπτει το πως πρόκειται να εξελιχθεί ο μήνας τον οποίο θα περάσεις. Αν ενδιαφέρεσαι να γνωρίσεις περισσότερα για το τι θα σου φέρει ο μήνας Ιούνιος, στην περίπτωση αυτή, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις την πρόβλεψη σου ανάλογα με την ημέρα της γέννησης σου, τον Αριθμό δηλαδή στον οποίο και ανήκεις.

Ιούνιος: Αν γεννήθηκες την 1η, 10η, 19η ή 28η μέρα οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 1 (του Ήλιου)
Είσαι από τους τυχερούς του Ιουνίου. Αυτός ο μήνας σου προσφέρει μια ισχυρή δόση ενέργειας, που σε ωθεί να ξεκινήσεις κάτι νέο. Ο Μάιος σε ενθάρρυνε να αφήσεις όλα εκείνα που σε κρατούν πίσω από το μέλλον που ονειρεύεσαι. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να πάρεις μια ανάσα και να ανοίξεις ένα καινούργιο μονοπάτι, με φρέσκιες ιδέες, προοπτικές και έμπνευση! Υπάρχει μια τεράστια δυναμική στον αέρα αυτή την περίοδο γι’ αυτό σκέψου δημιουργικά και πάρε μερικά ρίσκα, ώστε να έρθει και η μεγαλύτερη αλλαγή που επιθυμείς. Είναι η ευκαιρία σου να γίνεις ο ηγέτης του εαυτού σου και οι άλλοι να σε σέβονται και να αναζητούν την καθοδήγηση και τη στήριξή σου. Πίστεψε στις ικανότητές σου γιατί ο Ιούνιος σε καλεί να σηκωθείς και να δείξεις σε όλους πόσο δυνατός/η είσαι. Το έχεις!

Iούνιος: Αν γεννήθηκες την 2η, 11η, 20η ή 29η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 2 (της Σελήνης)
Ο Ιούνιος είναι εξαιρετικά σημαντικός για σένα, καθώς μπαίνει ένα τέλος σε έναν μακρύ και ατελείωτο κύκλο, που σημαίνει ότι είναι καιρός να πας παρακάτω. Εάν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, θα σου είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να απελευθερωθεί ή αν δεν ξέρεις, σου αποκαλυφθεί, καθώς ο μήνας θα προχωράει, επομένως, είναι κρίσιμο να ενεργήσεις με σύνεση και χωρίς βιασύνη. Έχει φτάσει μια φιλία ή μια σχέση σε οριακό σημείο; Υπάρχει κάποιο έργο, ένα όνειρο ή ακόμα και απωθημένα ή συνήθεια που πρέπει να σταματήσεις; Ακόμα κι αν είσαι έτοιμος/η να τελειώσεις με όλα, δεν αποκλείεται να κολλήσεις κάπου, επειδή σου είναι οικείο. Σκέψου το να μοιραστείς τις ιδέες ή να προσφέρεις την υποστήριξή σου σε κάποιον/α που χρειάζεται πολύ τις γνώσεις, την τεχνογνωσία σου ή για να ικανοποιήσεις μια μεγάλη του ανάγκη. Προσφέροντας, θα λάβεις κι εσύ ανταλλάγματα.

Ιούνιος: Αν γεννήθηκες την 3η, 12η, 21η ή 30η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 3 (του Δία)
Αυτόν τον μήνα θα είσαι το επίκεντρο. Είναι η ιδανική στιγμή για να εστιάσεις στην ανάπτυξη της εργασίας και της καριέρα σου. Πιθανότατα να εμφανιστούν ευκαιρίες για να ανεβείς επίπεδο και να αποκτήσεις χρήματα, αν και θα χρειαστεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να είσαι έτοιμος/η για να τις εκμεταλλευτείς. Επίσης, οι στρατηγικές κινήσεις στη δουλειά ή την επιχείρησή σου θα μπορούσαν πραγματικά να αποδώσουν, οπότε σκέψου προσεκτικά πού αφιερώνεις τον χρόνο και την προσοχή σου. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι το να μην ξεπερνάς τις κόκκινες γραμμές και να παίζεις με βάση τους κανόνες. Οι άλλοι θα σου ζητήσουν συμβουλές ή τις ιδέες σου, γι’ αυτό να βγάλεις τον καλύτερο εαυτός σου!

Πες μας πότε γεννήθηκες, να σου πούμε τι θα φέρει ο Ιούνιος για σένα και το ζώδιό σου

Iούνιος: Αν γεννήθηκες την 4η, 13η, 22η ή 31η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 4 (του Ουρανού)
Ο Ιούνιος σου φέρνει μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης. Η διαίσθησή σου θα αυξηθεί και γενικά θα είσαι πιο συντονισμένος/η με τις ανάγκες και τα συναισθήματα των άλλων. Εάν είσαι ήδη άνθρωπος με ενσυναίσθηση, τότε πρόσεξε, μην εμπλακείς συναισθηματικά σε υπερβολικό βαθμό γιατί θα έχεις υπερένταση! Ο καθορισμός και η διατήρηση προσωπικών ορίων σου είναι απαραίτητα. Πιθανόν να κλίνεις προς μια σχέση ή επαγγελματική συνεργασία τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Μπορεί να αισθάνεσαι αναποφάσιστος/η και λίγο αβέβαιος/η για να πάρεις μια μεγάλη απόφαση, όμως οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες θα σε βοηθήσουν αρκετά, αν χρειάζεται να συζητήσεις, να διαπραγματευτείς ή να βρεις μια λύση win-win! Αν ψάχνεις τον έρωτα,, πρόσεχε γιατί ο ρομαντισμός σου σε ωθεί να πέσεις στην πρώτη ανοιχτή αγκαλιά που θα δεις! Δεν έχουν όλοι αγνές προθέσεις.

Ιούνιος: Αν γεννήθηκες την 5η, 14η ή 23η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 5 (του Ερμή)
Ετοιμάσου για 30 ημέρες διασκέδασης και ανεμελιάς! Η καθημερινότητά σου θα μοιάζει με παιδική χαρά για εσένα τον Ιούνιο, οπότε μπορεί να σου φανεί λίγο δύσκολο να εστιάσεις στα «σοβαρά». Η αίσθηση του χιούμορ σου ενισχύεται και πλέον μπορείς να δεις και την αστεία πλευρά των πραγμάτων. Απόλαυσε κάθε στιγμή, γράψου σε ένα μάθημα ή πρόγραμμα για να αναζωογονηθείς και να αυξήσεις τη δημιουργικότητά σου. Βρες έναν τρόπο να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε κάτι που θα σε εξελίξει. Εάν έχεις μια καλή λύση ή μια νέα προοπτική που θα ωφελήσει, μοιράσου την και μην την κρατάς για τον εαυτό σου. Τύχη θα έχεις, όμως τώρα θα διαπιστώσεις ότι σε ορισμένες περιπτώσεις εσύ τη φτιάχνεις. Αναζήτησε, λοιπόν, τις ευκαιρίες και τις θετικές πλευρές κάθε κατάστασης και η ζωή σίγουρα θα σου φέρει ακόμα περισσότερα!

Ιούνιος: Αν γεννήθηκες την 6η, 15η ή 24η οποιουδήποτε μήνα, ανήκεις στον Αριθμό 6 (της Αφροδίτης)
Ήρθε η ώρα να οργανωθείς! Κάνε τη ρουτίνα προτεραιότητα αυτόν τον μήνα. Δημιούργησε μερικές καλές καθημερινές, εβδομαδιαίες και μηνιαίες συνήθειες -απλά πράγματα- όπως φαγητό, ύπνος