Πέταξε τα «καρφιά» του ο Γιώργος Αρμένης: Είπε όσα θα έπρεπε να λένε όλοι για τη σχέση Βανδή-Μπισμπίκη

by Εύα Ζαχαριάδη

Γιώργος Αρμένης: Η συνέντευξη του ηθοποιού

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Αρμένης στη Σάσα Σταμάτη. Ο Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας μεταξύ των άλλων μίλησε και για τη σχέση του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και για τη συμμετοχή του σειρά, Αυτή η Νύχτα Μένει.

Κάνατε δυναµική είσοδο στο σίριαλ «Αυτή η νύχτα µένει», στον ρόλο του ∆ιαγόρα. Πώς έγινε η πρόταση;

Η πρόταση έγινε από τον ∆ιονύση Παναγιωτάκη, που είναι ο παραγωγός. Μου είπε: «∆εν κάνεις τηλεόραση πια;». Του απάντησα: «Αµα βρω, κάνω» και µου είπε: «Θα βρούµε έναν ρόλο».

Ο ∆ιαγόρας τι άνθρωπος είναι;

Είναι γιος ληστή. Είδε τον φόνο του πατέρα του και φοβήθηκε µην τον σκοτώσουν και αυτόν και κρύφτηκε. Αρχισε να δουλεύει, να κάνει πράγµατα, να είναι κοντά σε κάποια από αυτά που ήταν ο πατέρας του και προχώρησε µόνος του στη ζωή. Εγινε ένας επιχειρηµατίας µε µαγαζιά, εταιρείες κ.τ.λ. Εβγαλε πολλά λεφτά και η καταγωγή του ήταν από το Αγρίνιο.

Πέταξε τα «καρφιά» του ο Γιώργος Αρμένης: Είπε όσα θα έπρεπε να λένε όλοι για τη σχέση Βανδή-Μπισμπίκη

Ο Γιώργος Αρμένης για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Πώς είναι η συνεργασία σας µε τον Βασίλη Μπισµπίκη;

Είναι ένα χρυσό, γλυκό παιδί. Ενας ηθοποιός που, άµα βάζει τις φωνές, τροµάζεις. Εχει µια δύναµη, ένα εκτόπισµα. Κερδίζει αµέσως.

Η ∆έσποινα Βανδή έχει έρθει στα γυρίσµατα;

Μία φορά την είδα, την ώρα που έφευγε.

Γενικά το ζευγάρι αυτό το σχολιάζουν πολύ. Ποια είναι η γνώµη σας;

Καλά κάνουν και φιλιούνται, δικαίωµά τους είναι. Τους ζηλεύουν και είναι κακεντρεχείς αυτοί που σχολιάζουν αρνητικά. Ο,τι θέλει θα κάνει ο Βασίλης. Και 15 και 30 ζεϊµπέκικα θα χορέψει. Σκηνοθετεί το «Εγκληµα και τιµωρία», το µυθιστόρηµα του Ντοστογιέφσκι. Ολα µπορεί να τα κάνει ο Βασίλης. Είναι λαϊκό παιδί, ντόµπρο. Είναι καθαρός, πολύ καθαρός.

Χάσατε τη γυναίκα σας πριν από τέσσερα χρόνια από εγκεφαλικό. Πώς το βιώσατε;

Πολύ άσχηµα. Ακόµη και τώρα φωνάζω «Ελισάβετ» µέσα στο σπίτι. Ζήσαµε πολλά χρόνια µαζί.

Αποκτήσατε έναν γιο, τον Κωνσταντίνο-Κάρολο. Με τι ασχολείται;

Τελείωσε το Πάντειο Πανεπιστήµιο και στη συνέχεια πήγε στο Παρίσι, όπου σπούδασε σκηνοθεσία. Κάθισε 2,5 χρόνια εκεί. Είναι λόγιος, έχει µυαλό, είναι πολύ ωραίος. Τον αγαπάω πολύ και τον θαυµάζω πολύ.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo