Πέθανε η Μίνα Αδαμάκη: Τι τελευταίες ημέρες νοσηλεύονταν σε σοβαρή κατάσταση

Μίνα Αδαμάκη: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός που έγινε γνωστή από τις «Τρεις Χάριτες»

Αναστάτωση ανευ προηγουμένου είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες με πολλά ενημερωτικά site που γνωστοποίησαν ψευδώς πως η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή. Η αλήθεια είναι πως η Μίνα Αδαμάκη έδινε σκληρή μάχη με την ασθένειά της στο νοσοκομείο και βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Τη μάχη με την αρρώστια την έχασε σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με την Πόπη Παπαδοπούλου στο T-live, η Μίνα Αδαμάκη νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και έδινε μάχη για τη ζωή της, αντιμετωπίζοντας ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η αγαπημένη ηθοποιός ζούσε μόνη της στο διαμέρισμά της στο Παγκράτι, ενώ δεν είχε οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Alpha, το τελευταίο διάστημα η καθημερινότητά της ήταν δύσκολη και γι’ αυτόν τον λόγο το πρόβλημα υγείας της επέβαλε τη φροντίδα της από τρίτο άτομο. «Τα τελευταία χρόνια την είχα δει, αλλά τον τελευταίο χρόνο όχι καθόλου. Είχα να την δω περίπου έναν χρόνο» σημειώνει γείτονάς της.

Ποια ήταν η Μίνα Αδαμάκη

Η Μίνα Αδαμάκη γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1948 στον Βόλο. Ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (1966). Σε νεανική ηλικία σπούδασε στο Λονδίνο κουκλοθέατρο και παντομίμα.
Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο θέατρο, ως μαθήτρια ακόμα, με το Θέατρο Τέχνης, στο έργο “Η δολοφονία του Ζαν – Πωλ Μαρά”. Έπαιξε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Εμβληματικός υπήρξε ο ρόλος της “Ειρήνης” στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά “Τρεις Χάριτες” του Mega.

Μεταξύ άλλων πρωταγωνίστησε στις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές: “Ελίζα και οι άλλοι”, “”Το δις εξαμαρτείν”, “Πάτερ ημών”, “”Safe sex TV Stories”.

Τελευταία της εμφάνιση στο θέατρο ήταν το 2021 στην παράσταση “Φαίδρα” ενώ στη μεγάλη οθόνη πρωταγωνίστησε στο “Safe Sex”, “Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο”, “Οξυγόνο” κ.α.

Related posts

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο