Πετράκος κατά Λιάγκα: ” Πληρώνεστε εκατομμύρια, έχεις βγάλει αφρούς, πάμε τετ-α-τετ”

Πετράκος κατά Λιάγκα: ” Πληρώνεστε εκατομμύρια, έχεις βγάλει αφρούς, πάμε τετ-α-τετ”

Πετράκος κατά Λιάγκα: Μία συνέντευξη τετ-α-τετ ζήτησε από τον παρουσιαστή

Πετράκος κατά Λιάγκα: Νέα επίθεση του Γρηγόρη Πετράκου κατά του Γιώργου Λιάγκα. Ο τραγουδιστής, πέταξε τα καρφιά του στον παρουσιαστή με αφορμή τα όσα είπε στο φινάλε του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Ο τραγουδιστής προκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα να τον καλέσει στην εκπομπή του για μια τετ-α-τετ συνέντευξη. «Πληρώνεστε εκατομμύρια για να “επηρεάζετε κόσμο” κατά πως σας παραγγέλνουν οι εντολείς σας» υπογραμμίζει ο Γρηγόρης Πετράκος.

«Μου είπαν ότι ο δημοσιογράφος κύριος Λιάγκος που εργάζεται στο πάνελ της εκπομπής της συμπαθέστατης κυρίας Σκορδά, κάθε μέρα με τιμάει με τις αναφορές του και θέτει κάποια ερωτήματα και αμφιβολίες ως προς αυτά που λέω. Κύριε Λιάγκο είμαι εδώ και σας δίνω το ελεύθερο να με καλέσετε ζωντανά σε μία συνέντευξη τετ-α-τετ οι δυο μας. Υπόσχομαι να απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα σας ώστε να μη χρειάζεται να με σχολιάζετε εν τη απουσία μου.

Επίσης βλέπω τα πετσωμένα κυβερνητικά site να έχουν βγάλει αφρούς απ’ το στόμα αυτές τις μέρες βλέποντας τη δυσαρέσκεια του κόσμου να φουντώνει. Αφού λοιπόν εγώ και κάποιοι άλλοι που βγαίνουμε και μιλάμε είμαστε – κατά τη γνώμη σας- τόσο ανάξιοι λόγου, γιατί ασχολείστε μαζί μας κύριοι συνεχώς; “Γιατί λέει επηρεάζουμε κόσμο”. Δηλαδή σας παίρνουμε τη δουλειά;;; Μόνο που εσείς πληρώνεστε εκατομμύρια για να “επηρεάζετε κόσμο” κατά πως σας παραγγέλνουν οι εντολείς σας. Ενώ εμείς το κάνουμε τσάμπα και με προσωπικό κόστος, για την ελευθερία και τα δικαιώματα μας!!!

Αυτή είναι η διαφορά μας… Γι αυτό βγάζετε αφρούς… Καλό Σαββατοκυριακο!”.

Πετράκος κατά Λιάγκα: ” Πληρώνεστε εκατομμύρια, έχεις βγάλει αφρούς, πάμε τετ-α-τετ”

binary comment

Δείτε τη δημοσίευση του Γρηγόρη Πετράκου για τον Γιώργο Λιάγκα

Προτεινόμενα