Πέτρος Φιλιππίδης: Μεταμορφώθηκε στη φυλακή – Έχασε 25 κιλά σε έξι μήνες – Ποιο είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποιο είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου, θα καθίσει το εδώλιο του κατηγορουμένου ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, αντιμετωπίζει κατηγορίες για έναν βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες και μάλιστα όπως έγινε γνωστό σήμερα τρεις πασίγνωστες ηθοποιοί θα καταθέσουν σε βάρος του στη δίκη.

Όπως ανέφεραν σήμερα το πρωί στο Πρωινό, επικαλούμενοι τις δηλώσεις του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη, την Παρασκευή θα τον δούμε αρκετά διαφορετικό αφού έχει χάσει 25 κιλά.

“Μέσα σε έξι μήνες στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει 25 κιλά. Θα τον δούμε αρκετά αδυνατισμένο. Μαθαίνω ότι προσπαθεί να γυμναστεί και να αλλάξει και τον τρόπο διατροφής του στις φυλακές” είπε ο Τάσος Τεργιάκης προσθέτοντας ότι μαζί του στην ΣΤ πτέρυγα φυλακών Κορυδαλλού είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Και ο Λιάγκας πρόσθεσε σχολιάζοντας την εμφάνιση του Φιλιππίδη:

“Δηλαδή αν έχει ξυριστεί κιόλας θα είναι αγνώριστος”

Βέβαια, σε δηλώσεις ο δικηγόρος του ανέφερε ότι η απώλεια κιλών σχετίζεται με πρόβλημα υγείας:

“Όπως με πληροφόρησε η γυναίκα του, πλέον ο Φιλιππίδης είναι σκιά του εαυτού του, έχει χάσει πάνω από 25 κιλά και ίσως αυτό να οφείλεται και στην αρρώστια που αντιμετωπίζει”.

Πέτρος Φιλιππίδης: Μεταμορφώθηκε στη φυλακή – Έχασε 25 κιλά σε έξι μήνες – Ποιο είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο δικηγόρος του Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε αναφέρει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πελάτης του, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος από τον Ιούλιο του 2021.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Δημητρακόπουλος μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό”, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης που αντιμετωπίζει κατηγορίες για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες, βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση ψυχολογικά, αλλά και σωματικά, ενώ πριν από μερικές ημέρες εισήχθη στο νοσοκομείο και λαμβάνει θεραπεία.

Υπενθυμίζεται ότι, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ξεκινά στις 18 Μαρτίου. “Δεν είμαι βέβαιος αν θα μπορέσει να αντέξει το κλίμα που διαμορφώνεται σε ένα ποινικό ακροατήριο. Είναι καμίνι. Ελπίζουμε να αντέξει”, είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος. Ο ίδιος υπογράμμισε πως το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας προϋπήρχε, όμως τώρα έχει επιδεινωθεί.

“Δεν είναι εύκολο να βρούμε ανθρώπους να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης για τον Πέτρο Φιλιππίδη, διότι φοβούνται τη διαπόμπευση. Πολλοί θέλουν να μιλήσουν για τον Πέτρο και φοβούνται”, τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

“Εύχομαι ειλικρινά να μπορέσει να αποδείξει την αθωώτητά του και να μπορέσει να βγει ζωντανός από την ποινική διαδικασία”, σημείωσε κλείνοντας ο δικηγόρος του ηθοποιού.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν