Πέτρος Κουσουλός: «Έμαθα ότι θα γίνω πατέρας ενώ η γυναίκα μου βρισκόταν στο νοσοκομείο γιατί είχε πάθει κάτι γυναικολογικό»

Πέτρος Κουσουλός: Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου για την οικογένεια του

Ο γνωστός δημοσιογράφος μπορεί να έχει γίνει γνωστός λόγω των αποκαλύψεων του σε αστυνομικά ρεπορτάζ, ωστόσο είναι ώρα να τον γνωρίσουμε καλύτερα και εκείνος μιλάει ανοιχτά για την σύντροφο και την οικογένεια του.

Ο Πέτρος Κουσουλός λοιπόν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Μαμά-δες και μίλησε μεταξύ άλλων, για τον ρόλο του ως πατέρας, για την οικογένεια και τα παιδιά του ενώ αποκάλυψε και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο έμαθε πως η γυναίκα του, Όλγα Ζαριφοπούλου είναι έγκυος.

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει αλλάξει η ζωή μου με τον ερχομό των παιδιών μου. Η μεγάλη είναι 4 ετών και με την μικρή έχουν 11 μήνες διαφορά και αυτό ήταν και λίγο δύσκολο για εμάς. Τα παιδιά δίνουν άλλο νόημα στη ζωή. Η πρώτη κόρη μου ήταν 3 μηνών όταν μάθαμε ότι η σύζυγός μου ήταν πάλι έγκυος. Είναι ωραίο γιατί είναι κοριτσάκια και επειδή είναι το ίδιο φύλο είναι τέλεια αυτή η συνύπαρξη».

Σχετικά με το πως είναι ο ίδιος ως πατέρας, ο Πέτρος Κουσουλός περιέγραψε:

«Είμαι χαζόμπαμπας, δεν μπορώ ποτέ να τις μαλώσω, η μαμά είναι η αυστηρή της οικογένειας».

Όσον αφορά τη γνωριμία του με την σύζυγό του, αλλά και τον ερχομό των παιδιών του, ο δημοσιογράφο δήλωσε: «Η γυναίκα μου έμεινε έγκυος στο πρώτο παιδί ενώ ήμασταν μαζί 6 μήνες, όποτε έχει και τα καλά του αυτό αλλά και τα κακά του. υπό την έννοια ότι δεν είχαμε γνωριστεί καλά και δεν είχαμε προλάβει να ζήσουμε πολλά πράγματα».

Και πρόσθεσε: «Έμαθα ότι θα γίνω πατέρας ενώ η γυναίκα μου βρισκόταν στο νοσοκομείο, γιατί είχε πάθει κάτι γυναικολογικό και επειδή οι γιατροί έπρεπε να την εξετάσουν για να δουν ποια αντιβίωση θα της χορηγήσουν, ανακαλύψαμε πως είναι έγκυος. Ήθελα πολύ να κάνω μία οικογένεια και είμαι ευτυχής ενώ βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουνε δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία, είναι η συνέχειά σου ουσιαστικά».

Related posts

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Έχω 3 αδέλφια. Την μητέρα μας την είχαμε βασίλισσα γιατί έτσι μας έμαθε ο πατέρας μας.»

Η εξομολόγηση της Γωγώς Τσαμπά: «Στα πανηγύρια πίνουν σαμπάνια από τις γόβες μου»

Τα συγκινητικά λόγια για τη Τζένη Βάνου: «Είχε ανάγκη να την αγαπούν. Πέρα από μεγάλη τραγουδίστρια ήταν και μια πολύ μεγάλη ψυχή.»

Ελληνικό Πασχαλινό τραπέζι: Αυτοί είναι οι 10 διαφορετικοί τύποι συγγενών που θα συναντήσεις σήμερα

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξομολογείται: «Όταν είμαι σε κίνηση στο δρόμο, βάζω δυνατά με ανοιχτά παράθυρα ψαλμούς»

«Τους δίνω ευχή και κατάρα»: Η απάντηση του Πασχάλη 16 χρόνια μετά, για το στιγμιαίο λάθος

Η καθηλωτική εξομολόγηση της Κατερίνας Μαστραντωνάκη για τον καρκίνο: «Στην τρίτη μετάσταση ένιωσα μια θεϊκή δύναμη»

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εξομολογείται: «Το ότι δεν μεγάλωσα με τη μητέρα μου ήταν μία πρώτη απόρριψη στη ζωή μου»

Δέσποινα Βανδή: «Δόξα τω Θεώ, δεν ένιωσα ποτέ σταρ. Είμαι μια κανονική εργαζόμενη γυναίκα»