Πέτρος Κουσουλός – Όλγα Ζαφειροπούλου: Τίτλοι τέλους για το γνωστό ζευγάρι ύστερα από 5 χρόνια γάμου

Πέτρος Κουσουλός – Όλγα Ζαφειροπούλου: Για ποιο λόγο οδηγήθηκε το ζευγάρι στον χωρισμό

Ένα ακόμη ζευγάρι, έφτασε την σχέση του στο τέλος και ύστερα από πέντε χρόνια κοινής ζωής, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Μετά από πέντε χρόνια γάμου και δυο παιδιά ο Πέτρος Κουσουλός και Όλγα Ζαφειροπούλου χώρισαν.Και μπορεί να επέλεξαν δρόμους χωριστούς, ωστόσο το πρώην ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις με προτεραιότητα την ηρεμία των δυο παιδιών του.

«Καμία φορά όταν δυο άνθρωποι δεν τα βρίσκουν σε έναν γάμο είναι καλύτερα να χωρίζουν και για τη δική της ψυχική ηρεμία αλλά και των παιδιών τους. Πέντε χρόνια ήταν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει δυο παιδάκια. Δεν γνώριζε κανείς ωστόσο ότι υπήρχε αυτή η κρίση», είπε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Παρασκευής (9-09).

Ο Πέτρος Κουσουλός επιβεβαίωσε την είδηση κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή Super Kατερίνα

«Όλα είναι τέλεια, είναι καλά. Είμαστε ήρεμοι και αυτό το οποίο προέχει είναι το γεγονός ότι τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά. Το διαζύγιο είναι συναινετικό γιατί είμαστε δυο πολιτισμένοι άνθρωποι κι έχουμε και δυο παιδιά. Το επόμενο βήμα τώρα είναι αφιερωμένο στη δουλειά και τα παιδιά μου», είπε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε καιρό πριν ενώ μέσα στο καλοκαίρι είχαν κυκλοφορήσει φήμες χωρισμού, τις οποίες και επιβεβαίωσε ο ίδιος κάνοντας τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Related posts

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι

Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Ανακοίνωσαν οι γιατροί αuτό που περίμεναν όλοι να ακούσουν