Πέτρος Πολυχρονίδης: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς του, Άννα και Ζήσης και η τραγική ιστορία της οικογένειάς του

by Τόνια Τζαφέρη

Οικογένεια Πολυχρονίδη: Δάκρυσε όλη η Ελλάδα με την ιστορία τους

Ο αγαπημένος και επιτυχημένος παρουσιαστής του Σταρ, έχει μια ιδιαίτερη ιστορία να μοιραστεί που λίγοι γνωρίζουν. Μια ιστορία ιδιαίτερα μα και δύσκολη.

Η κάμερα της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη βρέθηκε στη Νέα Βύσσα του Έβρου, στο μερος όπου μεγάλωσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ο παρουσιαστής σύστησε στον κόσμο την οικογένειά του, τον πατέρα του στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία και την αγαπημένη του μητέρα, Άννα.

Ο Ζήσης Πολυχρονίδης δηλώνει ένας από τους τελευταίους τεχνίτες της χειροποίητης σκούπας. Μάλιστα έδειξε στην κάμερα την απαράμιλλη τέχνη του.

Ο θάνατος που συγκλόνισε την οικογένεια Πολυχρονίδη

«Είχαμε χάσει κι άλλο ένα παιδί, Πέτρος κι αυτός. Και μετά τη Μαρία. Είχαν προβλήματα φοβερά. Δεν τα έχει περάσει άλλος αλλά αντέξαμε να μη δείξουμε στο παιδί πώς τα τραβάγαμε αυτά να μην τα περάσει στο μυαλό του» λέει και βουρκώνει δείχνοντας τον μοναχογιό του.

Πέτρος Πολυχρονίδης: Ραγίζουν καρδιές οι γονείς του, Άννα και Ζήσης και η τραγική ιστορία της οικογένειάς του

Η κυρία Άννα μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον μονάκριβο γιο της αλλά και για τα δύο παιδιά που έχασε. Μεγάλη απώλεια ήταν αυτή της 33χρονης Μαρίας που ο Πέτρος Πολυχρονίδης ως μεγαλύτερος φρόντισε με πολλή αγάπη.

«Το παιδί μου δουλεύει από τα 18 του χρόνια. Μέχρι που μπήκε στον Τροχό δεν ήξερε κανείς από τους συνεργάτες του το πρόβλημά μας. Η Μαρία μου ήθελε να “φύγει” με αξιοπρέπεια. Στα τελευταία λεπτά που έπρεπε να διασωληνωθεί έπιασε και έγραψε του γιατρού ότι ο Θεός θέλει να φύγω».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo