Πετρούλα Κωστίδου: Πως είναι 12 χρόνια μετά το «κορίτσι του καιρού» του δελτίου του Star

Πετρούλα Κωστίδου: Πως είναι 12 χρόνια μετά το  «κορίτσι του καιρού» του δελτίου του Star

Πετρούλα Κωστίδου: Η σημερινή της εμφάνιση

Για πολλά χρόνια γνωρίζαμε την Πετρούλα Κωστίδου, μέσα από τη συχνότητα του Star κατά τη διάρκεια του μετεωρολογικού δελτίου του σταθμού. Η ξανθιά καλλονή παρουσίαζε το δελτίο με τα εσώρουχα στον αέρα της εκπομπής, όλο νάζι και τσαχπινιά. Η όμορφη Πετρούλα Κωστίδου με τις τρομερές σωματικές αναλογίες έδινε σίγουρα τις πιο ξεχωριστές καιρικές συμβουλές.

Εδώ και χρόνια η όμορφη παρουσιάστρια έχει αποσυρθεί απο την τηλεόραση – και τη μετεωρολογία- και έχει κάνει “στροφή” 180 μοιρών στην καριέρα της. Με δική της απόφαση η Πετρούλα Κωστίδου αποφάσισε να μείνει μακριά από την τηλεόραση και πλέον ασχολείται με την Ψυχολογία και θέλει να πάρει το πτυχίο της.

Πέραν απο τη στροφή που έχει κάνει στην καριέρα της, έχει αλλάξει πολύ και εξωτερικά. Βλέποντάς την καμία σχέση δεν έχει με το παρελθόν. Η ίδια έχει αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της και έχει επιλέξει το καστανό. «Αν δεν τα είχα κάψει, δεν θα τα άλλαζα τα μαλλιά μου, πάλι καλά που τα έκαψα, μου αρέσει περισσότερο το καστανό!»

Σε συνέντευξή της η Πετρούλα Κωστίδου έχει δηλώσει: «Έχω κάνει μία συνειδητή επιλογή να μην μιλάω για τη ζωή μου».

Όσον αφορά τον ρόλο που είχε στην τηλεόραση, χαμογελαστή και ευδιάθετη απάντησε αν έχει μετανιώσει. «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα αλλά φυσικά έμαθα πολλά. Έχω αλλάξει τον τρόπο ζωής μου και κάνω διαφορετικά πράγματα. Δεν θέλω καμία επαφή με την τηλεόραση».

Πετρούλα Κωστίδου: Πως είναι 12 χρόνια μετά το  «κορίτσι του καιρού» του δελτίου του Star

Πετρούλα Κωστίδου: Πως είναι 12 χρόνια μετά το  «κορίτσι του καιρού» του δελτίου του Star

Πετρούλα: Αποσπάσματα από τον “καιρό” της

Προτεινόμενα