«Πήγα με τον γιο μου στο pride και μου φώναζαν… ρεζιλίκια»: Το ξέσπασμα του Γιώργου Καραμίχου

by Αντώνης Βαλμάς

Γιώργος Καραμίχος: Οι δηλώσεις του για το Athens Pride

Γιώργος Καραμίχος: «Όταν κάποιοι άνθρωποι επί χρόνια καταπιέζονται, ακόμη καταπιέζονται, και οι γυναίκες και οι άνθρωποι, πρέπει να γιορτάζουν το λίγο κομμάτι ελευθερίας που τους ανήκει».

Καλεσμένος στο Πρωινό τη Δευτέρα, ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε και στην βόλτα που έκανε στο Athens Pride. Μια βόλτα με τον γιο του.

Γιώργος Καραμίχος: «Πήγα με τον γιο μου στο pride και μου φώναζαν ρεζιλίκια»

«Πήγα με τον μικρό χθες να γιορτάσουμε την ελευθερία των ανθρώπων Ακούσαμε διάφορα», είπε ο ηθοποιός και αποκάλυψε:

«Διάφοροι μου έστειλαν στο Instagram «ρεζιλίκια». Κάνεις παρέλαση για να γιορτάσεις την απελευθέρωση. Όταν κάποιοι άνθρωποι επί χρόνια καταπιέζονται, ακόμη καταπιέζονται, και οι γυναίκες και οι άνθρωποι, πρέπει να γιορτάζουν το λίγο κομμάτι ελευθερίας που τους ανήκει. Πρέπει επιτέλους οι άνθρωποι να μάθουμε να αγαπάμε αυτό που μας αρέσει».

«Είμαστε στο 2021 και βλέπουμε τα υπέροχα αποτελέσματα από όλες τις μετρήσεις που έχουμε ανά τον κόσμο, ότι παιδιά με δύο μπαμπάδες ή με δυο μαμάδες δεν έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές, η απόδοσή τους είναι εξαιρετική. Οπότε όλη αυτή η θεωρία και ο μύθος που υπήρχε ότι θα χαλάσει η κοινωνία, έχει καταρριφθεί». Αυτά τόνισε ο Γιώργος Καραμίχος.

Βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Καραμίχου για το Athens Pride

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo