Πήγε κομμωτήριο και έγινε αγνώριστη: Η Μαρία Σολωμού έκανε την μεγάλη αλλαγή για τα Χριστούγεννα και πάθαμε πλάκα

Μαρία Σολωμού: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Αναμφισβήτητα η Μαρία Σολωμού είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της εγχώριας showbiz. Την έχουμε συνηθίσει για το υπέροχο φουντωτό και κατσαρό μαλλί της αλλά και η καινούργια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, είναι εντυπωσιακή.

Η ηθοποιός λατρεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την συμμετοχή της στη σειρά «Singles» όπου υποδύθηκε την Ράνια. Η ίδια απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο οι fans έχουν την ευκαιρία να την απολαμβάνουν μέσα από το podcast της.

Πριν λίγα 24ωρα, η Μαρία Σολωμού επισκέφθηκε τον γνωστό hairstylist-μακιγιέρ, Ιωάννη Μιχαλέλη, τον οποίο εμπιστεύεται συχνά τα τελευταία χρόνια για τις εμφανίσεις της. Η δημοφιλής ηθοποιός δημοσιεύει συχνά στο Instagram στιγμιότυπα από το κομμωτήριο καθώς και τα τελικά looks της, τα οποία είναι πάντα το ένα καλύτερο από το άλλο.

Μαρία Σολωμού: Δείτε την ηθοποιό με ίσιο μαλλί

Σε post του γνωστού κομμωτή στο Instagram είδαμε το νέο look της Μαρίας Σολωμού, η οποία αποχωρίστηκε για λίγο τις signature μπούκλες της για να αποκτήσει ένα υπέροχο sleek χτένισμα με τα μακριά, ίσια μαλλιά της να κερδίζουν πολύ θετικές εντυπώσεις.

«Νot curly hair today», έγραψε ο κομμωτής εννοώντας πως η ηθοποιός τείνει να επιλέγει διαρκώς το ίδιο στυλ μαλλιών.

Related posts

Έξαλλος σήμερα ο Λιάγκας με τον Γιώργο Αυτιά

Η Ελλάδα γίνεται «Ισραήλ»

Δικαίωση από ψηλά: Η κίνηση της κόρης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου 3 χρόνια μετά τη δολοφονία της Καρολάιν