Πικρά μετανιωμένη η Ρούλα Βροχοπούλου: «Έκανα ρεζίλι τον γιο μου – Έπλενα τα πόδια του Φραν»

by Εύα Ζαχαριάδη

Ρούλα Βροχοπούλου: Έχει μετανιώσει για πολλά

Μετά από χρόνια, η Ρούλα Βλαχοπούλου εμφανίστηκε πικρά μετανιώμενη καθώς ο γιος της την εγκατέλειψε για την σχέση με τον Φρανκ, που ήταν 29 χρόνια νεότερος της ενώ έχει μετανιώσει και για την συμπεριφορά της στα κανάλια.

Η πρώην παίκτρια του Wall έκανε τηλεοπτική εμφάνιση μετά από χρόνια και μίλησε για την σχέση της με τον Φραν, η οποία την οδήγησε όπως λέει να γίνει ρεζίλι στην τηλεόραση και να χαλάσει τις σχέσεις με τον γιο της.

Πικρά μετανιωμένη η Ρούλα Βροχοπούλου: «Έκανα ρεζίλι τον γιο μου – Έπλενα τα πόδια του Φραν»

«Ο γιος μου θα έρθει σε δέκα μέρες. Στο παρελθόν έφυγε, ντρεπόταν για μένα, ήμουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Προσπαθώ τώρα να γίνω καλή μητέρα. Δεν έπρεπε 29χρόνια μεγαλύτερη εγώ να βάλω έναν άνδρα πάνω από το παιδί μου. Και όχι μόνο να τον βάλω και να τον παντρευτώ, αλλά να με αφήσει και να κλαίω σε όλες τις τηλεοράσεις. Ρεζίλι το έκανα το παιδί μου και τον έχει πειράξει, πάρα πολύ» δήλωσε και πρόσθεσε: «Και μένα πείραξε αλλά το ποτάμι μπορώ να το γυρίσω πίσω; Ό γέγονε γέγονε».

Ρούλα Βροχοπούλου: Προσπαθεί να ξαναφτιάξει την σχέση με τον γιο της

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι τον είχε ερωτευτεί τόσο έντονα που έφτασε στο σημείο να του πλένει και τα πόδια! «Τον αγάπησα τον Φραν αλλά το μετάνιωσα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Μου έλεγε «θα σε κάνω βασίλισσα» αλλά που… Ξέρω ότι είναι καλά, έχει παντρευτεί και έχει οικογένεια με τρία παιδάκια. Να είναι καλά αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ μπροστά μου» δήλωσε μεταξύ άλλων στον Alpha η Ρούλα Βροχοπούλου.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo