Πίκρα της Αθηνάς Ωνάση για τον Αριστοτέλη: Μετάνιωσε πικρά αυτή την κίνηση μίσους που έκανε

by Εύα Ζαχαριάδη

Αθηνά Ωνάση: Η μεγάλη πίκρα για το λάθος που έκανε

Η χρυσή κληρονόμος έχει ξεκαθάρισει πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την Ελλάδα λόγω του ονόματος που φέρει από τον παππού της Αριστοτέλη Ωνάση. Επίσης ο πατέρας της Αθήνας Ωνάση μεγάλωσε την χρυσή κληρόνομο να μισεί την Ελλάδα.

Η χρυσή κληρονόμος, μάλιστα, είχε φτάσει σε σημείο να μη θέλει να επισκέπτεται τους τάφους της οικογένειας στο Σκορπιό, προβάλλοντας μια συγκεκριμένη δικαιολογία, που ανέφερε ο Αλέξης Μανθεάκης. «Υπήρχε πρόβλημα με τα μέσα, όπου πήγαινε γινόταν σκοτωμός» και πρόσθεσε πως ο Σκορπιός έχει μια ατμόσφαιρα βαριά, δικαιολογώντας το κλίμα στην ύπαρξη των τάφων εκεί της οικογένειας.

Πίκρα της Αθηνάς Ωνάση για τον Αριστοτέλη: Μετάνιωσε πικρά αυτή την κίνηση μίσους που έκανε

Αθηνά Ωνάση: Το πικρό λάθος και η μετάνοια

«Δεν έπρεπε να πουλήσω το νησί. Εκεί βρίσκεται ο τάφος της μάνας μου», είναι τα λόγια που φέρεται να είπε χρόνια αργότερα σε στιγμή εξομολόγησης η Αθηνά Ωνάση σε πρόσωπο του στενότατου περιβάλλοντός της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Λοιπόν, το έντυπο έχει εξασφαλίσει πληροφορίες από πρόσωπο που βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει πρόσβαση στη χρυσή κληρονόμο και τον σύζυγό της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αθηνά ομολογεί ότι δεν είχε ποτέ καμία σχέση και κανένα συναισθηματικό δέσιμο με τον Σκορπιό, το διεθνώς γνωστό νησί του Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά εξέφρασε ότι έχει μετανιώσει για την πώλησή του στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, αφού εκεί βρίσκονται οι τάφοι των προγόνων της.

«Ήταν πολλοί αυτοί που την είχαν συμβουλέψει να μην πουλήσει το νησί. Ακόμη και πρόσωπα που μπήκαν πρόσφατα στη ζωή της και δεν είχαν ποτέ καμία σχέση με την οικογένεια Ωνάση. Δυστυχώς, δεν τους άκουσε και τώρα το έχει μετανιώσει πικρά», αναφέρει στο Λοιπόν το πρόσωπο που μετέφερε την κατάσταση.

Πάντως, η Αθηνά Ωνάση, όπως γράφτηκε και στα διεθνή Μέσα, έχει επικοινωνήσει με την κόρη του Ρώσου μεγιστάνα, Κατερίνα Ριμπολόβλεβα, ζητώντας της να επισκεφθεί το νησί μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες, με πλήρη μυστικότητα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν