“Πιο ακριβό και από δόση σπιτιού”: Η ακραία τιμή του εισιτηρίου για τη συναυλία της Άννας Βίσση στο Μόντε Κάρλο

by Τόνια Τζαφέρη

Άννα Βίσση: Η τιμή του εισιτηρίου στο Μόντε Κάρλο ξεπερνά τα εφτακόσια ευρώ

Άννα Βίσση: Από την Αθήνα στο Μόντε Κάρλο θα βρεθεί η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια. Μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της, στην Αθήνα. Ήρθε η ώρα για το Μόντε Κάρλο. Μπορεί εδώ το εισιτήριο για μια συναυλία της, να κοστίζει περίπου στα 50 ευρώ. Αλλά στο Μόντε Κάρλο θα κερδίσει 700.

Με ελληνικές μελωδίες θα πλημμυρίσει το Μόντε Κάρλο και συγκεκριμένα η θρυλική συναυλιακή σκηνή του Salle des Etoiles.

Σε αυτην έχουν ερμηνεύσει τραγούδια οι Φρανκ Σινάτρα, Έλτον Τζον, Γουίτνεϊ Χιούστον. Τωρα ήρθε η σειρά της Άννας Βίσση.

Για ένα βράδυ στο Μόντε Κάρλο η Άννα Βίσση

«Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021, για ένα βράδυ μόνο, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του Salle des Etoiles στο Μόντε Κάρλο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κέντρου που έχει χαρακτηριστεί μυθικών διαστάσεων.

Άννα Βίσση: Η τιμή του εισιτηρίου στο Μόντε Κάρλο ξεπερνά τα εφτακόσια ευρώ

Ο σκοπός διοργάνωσης της ξεχωριστής βραδιάς, αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα την προστασία της μεσογειακής φώκιας και του οικοτόπου της σε όλη τη γκάμα των ειδών.

Όπως επισημαίνεται, εξάλλου και στη σχετική ανακοίνωση, η συναυλία της Άννας Βίσση στο Μονακό θα υποστηρίξει έναν περιβαλλοντικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Ίδρυμα Prince Albert II of Monaco Foundation στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Monk Seal Alliance (MSA) που είναι αφιερωμένη στη διατήρηση και προστασία αυτού του εμβληματικού είδους της Μεσογείου.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo