Πιο ανανεωμένη από ποτέ η Μαριάννα Τουμασάτου: Το νέο και νεανικό look στα μαλλια της εντυπωσιάζει

Μαριάννα Τουμασάτου: Ξέρει πως να αναδεικνύει την ομορφιά της

Είναι μια από τις πιο όμορφες και δυναμικές Ελληνίδες ηθοποιούς και φαίνεται πως το χρώμα και το χτένισμα στα μαλλιά της, είναι κάτι το οποίο φροντίζει τακτικά και καλά κάνει… αφού την αναδεικνύει ακόμη περισσότερο.

Στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 “Ποιος Παπαδόπουλος” θα πρωταγωνιστεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία είπε να κάνει μία ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών της. Αν και η αγαπημένη ηθοποιός για πολλά χρόνια παρέμενε σταθερή στο Hairlook της, αποφεύγοντας τις μεγάλες αλλαγές, τον τελευταίο χρόνο είπε να το τολμήσει.

Και άφησε πίσω της τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις, “υποκύπτοντας” στη γοητεία του ξανθού. Έτσι, σε κάθε επίσκεψή της στον αγαπημένο της κομμωτή, Ιωάννη Μιχαλέλη όλο και άνοιγε το χρώμα των μαλλιών της, ενώ πειραματίζοντας και στο κούρεμα.

Με το νέο look η Μαριάννα Τουμασάτου δεν θα πάρει… σύνταξη ποτέ!

Στην τελευταία της επίσκεψη, η ηθοποιός ανανέωσε το χρώμα των μαλλιών της, ενώ έκανε ένα πολύ μοντέρνο μακρύ καρέ, με ελαφρύ φιλάρισμα και φράντζα. Ένα κούρεμα που της πάει πολύ και της… αφαιρεί χρόνια, όχι ότι το έχει ανάγκη.

Related posts

Μεγάλη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Μαθεύτηκε ο λόγος χωρισμού Τατιάνας Μπλάτνικ – Νικόλαου, αυτό που όλοι φανταζόντουσαν

Άσχημα νέα για το TikTok