Πιο αθλητική από ποτέ η Ιωάννα Μαλέσκου: Με αυτή τη γυμναστική δεν πήρε κιλά το καλοκαίρι

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν σταματά ποτέ να γυμνάζεται

Η γνωστή παρουσιάστρια λατρεύει την γυμναστική και φροντίζει να μην χάνει προπόνηση είτε καλοκαίρι, είτε χειμώνα. Αυτό άλλωστε φαίνεται και στο εντυπωσιακό κορμί της.

Είναι γνωστό ότι η Ιωάννα Μαλέσκου, αγαπάει πολύ την γυμναστική και ακολουθεί μια διατροφή που την κρατάει σταθερή στα κιλά της. Ωστόσο, το καλοκαίρι την είδαμε στο Instagram να κάνει ένα άθλημα που εκτός του ότι γυμνάζει εξαιρετικά το κορμί σου, και καίει αρκετές θερμίδες, είναι και απίστευτα διασκεδαστικό!

Το άθλημα που λατρεύει η Ιωάννα Μαλέσκου

Κάνοντας λοιπόν sup, η Ιωάννα Μαλέσκου κατάφερε να μην δει παραπάνω κιλά στην ζυγαριά της το καλοκαίρι που όλοι κάνουμε διατροφικές ατασθαλείες, αλλά και να αποκτήσει ένα ακόμα πιο σμιλεμένο κορμί. Αξίζει να σου πούμε ότι το sup, χτίζει ισορροπία και έτσι, κάνει απίστευτα γραμμωμένα πόδια, ενώ οι κοιλιακοί σου μυς παίρνουν κυριολεκτικά «φωτιά». Αν από την άλλη, δεν είσαι κορίτσι της θάλασσας (και δεδομένου ότι ο καιρός φθινοπωριάζει), μπορείς να δεις και αυτόν τον τρόπο με τον οποίο γυμνάζεται η Ιωάννα Μαλέσκου, γιατί είναι επίσης πολύ διασκεδαστικός.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη