Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η Ζέτα Μακρυπούλια: Νέες πληροφορίες για τον γάμο και το μοναστήρι που θα ανταλλάξει όρκους με τον Κωνσταντίνο Δέδε

Ζέτα Μακρυπούλια: Νέα δημοσιεύματα για τη σχέση της παρουσιάστριας και ηθοποιού

Η Ζέτα Μακρυπούλια διανύει μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής της, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί η παρουσιάστρια και ηθοποιος έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Δέδε, του αγαπημένου οδοντιάτρου των celebrities, που την κάνει χαρούμενη μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Οι δυο τους, μάλιστα, φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για ένα γάμο, που θα χαρούν όσο τίποτε άλλο μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η παραμυθένια τελετή θα λάβει τόπο στην Πάρο, μπροστά στα καταγάλανα νερά και τις κρυστάλλινες αμουδιές, με το «Yes Magazine» να τονίζει πως ένα μοναστήρι στο νησί θα στεγάσει την ευτυχία τους.

Ζέτα Μακτυπούλια: Το μοναστήρι όπου θέλουν να παντρευτούν

Πρόκειται, φυσικά, για το μοναστήρι της Παναγιάς της Μυρτιδιώτισσας στο νησί του Αιγαίου, στο οποίο θα ανταλλάξουν στέφανα παρουσία μεταξύ στενών συγγενών και φίλων. Ο λόγος δεν είναι μόνο η ομορφιά του μοναστηριού, μα και το γεγονός, ότι όλες οι πιστές το επισκέπτονται, θέλοντας να υλοποιήσουν το όνειρο της μητρότητας.

Μπορεί στο παρελθόν, άλλωστε, να φάνταζε μακρινή ιδέα το θέμα του παιδιού, αλλά το… βιολογικό ρολόι της Ζέτας μοιάζει να έχει «χτυπήσει». Με τον Δέδε, όμως, έχουν ξεκαθαρίσει πως πρώτα θα προχωρήσουν με το γάμο και ύστερα θα κοιτάξουν το θέμα του παιδιού, με τη Μακρυπούλια να του εκφράζει την επιθυμία της και τον Κωνσταντίνο να μην έχει αντίρρηση.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη