Πιο ερωτευμένες από ποτέ: Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο μοιράζονται φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος

Μαριάνα Βαρελά – Φαμπιόλα Βαλεντίν: Οι δύο καλλονές στο ταξίδι του μέλιτος

Μετά από την ανακοινώση του γάμου τους που έγινε viral στο διαδίκτυο, οι δύο καλλονές μοιράστηκαν φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος. Η Μαριάνα Βαρελά μαζί με την σύζυγο της, Φαμπιόλα Βαλεντίν δημοσίευσαν τρυφερά στιγμιότυπα και φαίνεται πως οι δύο γυναίκες είναι πιο ερωτευμένες από ποτέ.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Μαριάνα Βαρελά μοιράστηκε με τους σχεδόν 300.000 ακολούθους της, τρυφερά στιγμιότυπα από το πρώτο της ταξίδι με τη σύζυγό της. Σε μία από τις κοινές τους φωτογραφίες, οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα φιλί, ενώ σε άλλη εικόνα δείχνει το κρεβάτι τους που είναι γεμάτο μπαλόνια.

Από τις πρώτες ώρες της ανακοίνωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι παντρέυτηκαν, το Instagram των νεόνυμφων κοριτσιών έχει πλημμυρίσει από ευχές και συγχαρητήρια για τον γάμο τους.

Το βίντεο της ανάρτησης που έκαναν για το ευτυχές γεγονός, δείχνει στιγμές του ζευγαριού υπό τη μελωδία της μπαλάντας των Jay Wheeler και Noreh, «Lugar Seguro».

Οι νεόνυμφες δείχνουν την πιο ρομαντική τους πλευρά. Καρδιές στην παραλία με τα αρχικά τους, και ροδοπέταλα που γράφουν «Σ’ αγαπώ» στα ισπανικά είναι μερικά από τα στιγμιότυπα που επέλεξαν να μοιραστούν με τους followers τους. Η Βαρελά, 26, και η Βαλεντίν, 22, έδειξαν πως έγινε η πρόταση γάμου με γιγαντιαία μπαλόνια που γράφουν «Θα με παντρευτείς;».

Μαριάνα Βαρελά – Φαμπιόλα Βαλεντίν: Η πρόταση γάμου

Το διαμέρισμα όπου φαίνεται να έγινε η πρόταση γάμου είναι επίσης πλημμυρισμένο με κόκκινα και λευκά μπαλόνια και κεριά παντού. Το ζευγάρι ανταλλάσσει δαχτυλίδια αρραβώνων πριν αποκαλύψει ότι πήρε ασορτί διαμαντένια δαχτυλίδια.

Το τελευταίο πλάνο των δύο κοριτσιών τις δείχνει έξω από ένα δικαστήριο στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο, όπου φαίνεται να έχουν επισημοποιήσει το γάμο τους. Στη λεζάντα, το ζευγάρι έγραψε στα ισπανικά: «Αφού αποφασίσαμε να κρατήσουμε μυστική τη σχέση μας μέχρι σήμερα, ανοίξαμε τις πόρτες σε όλους εσάς για την ξεχωριστή αυτή ημέρα. 28/10/2022».

Αργότερα, η Βαλεντίν ανέβασε ένα story, όπου τη βλέπουμε να κρατάει μια κούπα καφέ που γράφει στα ισπανικά: «Η καλύτερη σύζυγος στον κόσμο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Καλημέρα. Έτσι με ξυπνάει η Μαριάνα. Πόσο γλυκό είναι να διαβάζω κάθε μήνυμα. Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια και τις ευχές».

Δημοσίευμα του περιοδικού «HOLA!» αναφέρει ότι οι δυο καλλονές γνωρίστηκαν στα καλλιστεία Miss Grand International το 2020. Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως έγιναν φίλες. Η Βαρελά εκπροσώπησε την Αργεντινή στο Miss Universe το 2019 και τερμάτισε στην πρώτη δεκάδα στο Miss Grand International το 2020. Η Βαλεντίν τερμάτισε επίσης στην πρώτη δεκάδα εκείνη τη χρονιά.

Related posts

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει

Μέγας Σάλος στη Βρετανία με την νέα αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον που ταράζει τον πλανήτη