Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που την κάνει να «λάμπει» από ευτυχία

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πααρχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για τον σύντροφό της, Κυριάκο Σκούρα. Το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης «Σέρρα – Η ψυχή του Πόντου», στο Μικρό Θέατρο Άνεσις με πρωταγωνίστρια τη Χρύσα Παπά. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τα λεφτά που έπαιρνε ως πρωτοεμφανιζόμενη στη Λάμψη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Η ηθοποιός έλαμπε στο πλευρό του επιχειρηματία συντρόφου της, φορώντας ένα floral μαντό, το οποίο είχε συνδυάσει με ασορτί τσάντα και μαύρες γόβες. Οι δυο τους κάθισαν στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Ο άντρα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου που της έκλεψε την καρδιά

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, πριν από λίγους μήνες είχε δηλώσει για τον άντρα που της «έκλεψε» την καρδιά: «Δε μου πήγε απλά καλά αυτή η σχέση αλλά εξαιρετικά καλά. Και θέλω να συνεχίσει έτσι με αυτόν τον τρόπο. Κλείνουμε έναν χρόνο μαζί.

Γνωριστήκαμε μέσω παρέας και κολλήσαμε από την επόμενη μέρα. Ήθελα να έρθει ένας σύντροφος ζωής και τον βρήκα. Στο παρελθόν το είχα ζητήσει με λάθος τρόπο. Ζητάς ακριβώς τι θέλεις από το σύμπαν, τις προδιαγραφές και όταν έχεις καθαρίσει το τοπίο μέσα σου και έχεις ξεφορτώσει κάποια πράγματα έρχεται.

Επέλεγα να είμαι με άντρες που είχαν τη ζήλια. Ποτέ δεν είχα δώσει δικαίωμα για τίποτα. Ο σύντροφός μου δε ζηλεύει, με εμπιστεύεται και τον εμπιστεύομαι. Είναι Υδροχόος, ξέρω που πάω. Δεν έχει κανέναν λόγο να ζηλέψω, υπάρχει πολλή αγάπη και σεβασμός, θέλουμε και οι δύο να συμπορευτούμε. Μένουμε μαζί».

Related posts

Γιατί δεν είναι σήμερα του Αγίου Γεωργίου – Πότε είναι φέτος η γιορτή

Τούμπα όλα με το Άγιο Φως φέτος το Πάσχα – Το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για να έρθει στην Ελλάδα

Πανıκός στο πλατό με την Ζήνα Κουτσελίνη – Πńραν φωτıά τα μαλλıά της όταν έσβηνε την τούρτα της