Πιο ερωτευμένοι από ποτέ: Ο φακός των παπαράτσι «συνέλαβε» τον Πέτρο Λαγούτη και τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Μαζί με τον Πέτρο Λαγούτη στο κέντρο της Αθήνας

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μαζί με τον Πέτρο Λαγούτη συμπρωταγωνιστούν σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν, στη σειρά «Παγιδευμένοι». Μάλιστα τα δημοσιεύματα έχουν πάρει “φωτιά” πως οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι στη πραγματική ζωή.

Χωρίς ωστόσο κάποιος από τους δύο να έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα.

Οι δύο ηθοποιοί προσπαθούν και τα καταφέρνουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή. Ωστόσο όμως απαθανατίστηκαν πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας.

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και ο Πέτρος Λαγούτης μαζί για βόλτα

Με casual look και οι δύο, εντυπωσίασαν. Φυσικά δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε χαλαρή βόλτα.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, πρόσφατα, έδωσε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την ζωή της και όπως ήταν φυσικό και για την επαγγελματική της πορεία. «Αποφοίτησα το 2016. Ξεκίνησα, δούλεψα στο θέατρο, μετά σε δύο ταινίες και μετά έφυγα στην Αγγλία όπου έκανα διάφορα. Στην Αγγλία δούλευα για να βιοπορίζομαι, αλλά παρέμενα ηθοποιός. Πάντα ήθελα να φύγω στο εξωτερικό και αν δεν έφευγα εκείνη στη στιγμή δεν θα το έκανα ποτέ γιατί θα ξεκινούσαν οι δουλειές εδώ. Μου άνοιξαν μεγάλοι ορίζοντες. Γύρισα στην Ελλάδα για τους “Παγιδευμένους”. Μετακόμισα μέσα σε 2 μέρες» ανέφερε.

Επίσης η ηθοποιός πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μετά την ακρόαση για τους “Παγιδευμένους” μπήκα στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και έκλαιγα δυο ώρες. Ήθελα πολύ τη δουλειά, μου βγήκε όλη η πίεση. Είχα πάει άυπνη, νηστική, μετά από οκτάωρη βάρδια που δούλευα στο Λονδίνο».

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: H εμφάνισή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Related posts

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι

Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Ανακοίνωσαν οι γιατροί αuτό που περίμεναν όλοι να ακούσουν