Πιο ερωτευμένος από ποτέ ο Πάνος Μουζουράκης: Τα καυτά φιλιά με την Τζίνα Βαρελά στην Πάρο

Πάνος Μουζουράκης: Ερωτευμένος με την Τζίνα Βαρελά - Τα καυτά φιλιά στην Πάρο

Πάνος Μουζουράκης: Με τον νέο έρωτά του στο νησί της Πάρου

Πάνος Μουζουράκης: Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση είχε κάνει το ζευγάρι στις Σπέτσες. Τότε ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει στον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου. Περίπου 10 μήνες αργότερα τους βρίσκουμε σε ένα άλλο νησί, στην Πάρο, και ακόμα πιο ερωτευμένους.

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά βρέθηκαν στην Πάρο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Αυτές τις έκαναν σε ένα μικρό διάλειμμα από τη θεατρική περιοδεία της παράστασης Ιππείς του Εθνικού Θεάτρου, στην οποία συμμετέχει ο τραγουδιστής και ηθοποιός. Να τονισθεί, ότι λίγες ημέρες αργότερα το Εθνικό Θέατρο αξίωσε αποζημίωση από τον ηθοποιό. Εκείνος, δεν μπόρεσε να βρεθεί σε μία από τις προγραμματισμένες παραστάσεις της περιοδείας).

Το ζευγάρι κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός σε τρυφερές στιγμές στην παραλία. Κι όπως τους κοιτάς, δεν μπορεί να μην σου έρχεται να σιγοτραγουδήσεις το «Φίλα με ακόμα» του τραγουδιστή. Το είπε ο Πάνος Μουζουράκης, το έκανε η Τζίνα Βαρελά.

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» τον Οκτώβριο του 2019. Σύμφωνα με όσα είχαν ειπωθεί τότε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο τραγουδιστής και ηθοποιός και η Τζίνα Βαρελά είχαν έρθει ήδη εδώ και μήνες κοντά. Οι δυο τους δεν επιβεβαίωσαν ποτέ, αλλά ούτε και διέψευσαν τη σχέση τους.

Παρόλο που ο Πάνος Μουζουράκης θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η νέα του σχέση έγινε ακόμα περισσότερο γνωστή μέσα από τις καλλιτεχνικές του συμπράξεις με τη σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά.

Πάνος Μουζουράκης: Ερωτευμένος με την Τζίνα Βαρελά - Τα καυτά φιλιά στην Πάρο

Πάνος Μουζουράκης: Ερωτευμένος με την Τζίνα Βαρελά - Τα καυτά φιλιά στην Πάρο

Πάνος Μουζουράκης: Ερωτευμένος με την Τζίνα Βαρελά - Τα καυτά φιλιά στην Πάρο

Η σύντροφος του Πάνου Μουζουράκη και τα καυτά φιλιά

Η πρώτη φορά που έκανε την εμφάνισή της στο Instagram του Πάνου Μουζουράκη. Την είδαμε, ως αναφορά σε κάποιες φωτογραφίες που είχαν βγει στον καιρό του πρώτου Lockdown. Τότε ήταν που οι δυο τους συνεργάστηκαν και σε ένα project του Πάνου Μουζουράκη, μία ταινία μικρού μήκους, με πρωταγωνιστές τον ίδιο και την Τζίνα Βαρελά. Η ταινία συμμετείχε στο VF 48 Hours Lockdown 2020 της Ζηλανδίας, χώρας καταγωγής της Τζίνας Βαρελά και λέγεται «Murder Filmmaking Express». Πρόκειται για μία ταινία μυστηρίου.

Σε συνέντευξή του, πριν από λίγους μήνες στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω ο Πάνος Μουζουράκης είχε μοιραστεί τις σκέψεις του για τον έρωτα.

«Να σου πω για τον έρωτα. Διάβασα ένα βιβλίο και εγώ επηρεάζομαι πάρα πολύ απ’ ό,τι μπορεί να μου δίνει κάποια εξήγηση για το σύμπαν και σκαλώνω. Σύμφωνα με αυτό το βιβλίο, ο θεός υπάρχει μέσα μας. Ο λόγος που τον βγάλαμε και τον ανεβάσαμε στα σύννεφα είναι για να μπορούμε να κατηγορούμε κάποιον και να αποποιηθούμε την ευθύνη για οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας. Λέγεται «Η σχολή των θεών». Σύμφωνα με αυτό το το βιβλίο, όλα είναι μέσα μας», είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

«Όταν ερωτεύεσαι ουσιαστικά ερωτεύεσαι ένα θραύσμα όλου του είναι σου. Είναι σαν να προσπαθείς να χωρέσεις όλο το είναι σου σε ένα θραύσμα. Ο έρωτας για μένα είναι το “Φίλα με Ακόμα”, είναι όλα τα όμορφα πράγματα. Δεν είναι ούτε ο πόνος ούτε η ζήλια, ούτε τα σκοτεινά συναισθήματα», είπε στη συνέχεια ο καλλιτέχνης. Κι αυτό τον έρωτα τον είδες να καταγράφεται στις παραπάνω φωτογραφίες καρέ – καρέ.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν