Πιο κούκλα από ποτέ: Η Μαρία Σάκκαρη σε νυχτερινή έξοδο με την αδερφή της, ποζάρει με ξανθό μαλλί και σορτσάκι

Πιο κούκλα από ποτέ: Η εντυπωσιακή έξοδος της Μαρίας Σάκκαρη και της αδερφής της

Την γνωρίζουμε όλοι για το αθλητικό της σθένος και για τις επιτυχίες που έχει χαρίσει στην Ελλάδα μέσα από το τένις. Ωστόσο η Μαρία Σακκάρη το ρίχνει έξω που και που και ο φακός είναι εκεί για να την απαθανατίσει.

Γεννημένη στις 25 Ιουλίου 1995, η Μαρία Σάκκαρη σε λίγες ημέρες θα γίνει 27 ετών και έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για όσα έχει κατακτήσει παρά το νεαρό της ηλικίας της. Με σερί επιτυχιών στο τένις, η 27χρονη είναι πρωταθλήτρια της αντισφαίρισης, διεθνούς εμβέλειας, η οποία σήμερα κατέχει την 6η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και θεωρείται η καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών. Με πιο απλά λόγια, τόσο εκείνη όσο και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έχουν κάνει όλη την Ελλάδα να παρακολουθεί τένις και να αγωνιά κάθε φορά που αγωνίζονται.

Στα πιο πρόσφατα νέα και μετά τη συμμετοχή της στο Γουίμπλεντον, η νεαρή αθλήτρια επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και την καθημερινότητά της και δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί την Άννα Βίσση με την οποία είναι γνωστό πως διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις. Για την εμφάνισή της στο θέατρο Άλσος, η Μαρία Σάκκαρη επέλεξε total black look το οποίο και ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που παρατήρησαν πως η τενίστρια ήταν πιο ξανθιά από ποτέ και πως η εν λόγω απόχρωση στα μαλλιά της τής ταιριάζει πολύ καθώς αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Ακόμα κάτι που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι την αθλήτρια συνόδεψε στη νυχτερινή της έξοδο η αδερφή της, Αμάντα, με την οποία μοιάζουν πολύ τόσο εμφανισιακά όσο και στο στιλ. Φορώντας και εκείνη μαύρο σορτσάκι και σανδάλια, το look ολοκλήρωσε με boho top. Οι δύο αδερφές Σάκκαρη, δεν θα μπορούσαν να μην ποζάρουν μαζί με την Άννα Βίσση.

Φωτογραφίες από την έξοδο της Μαρίας Σάκκαρη – Πιο κούκλα από ποτέ και ξανθιά

Ακολουθούν πλάνα από την έξοδό τους στο θέατρο Άλσος

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι