Πιο λαμπερή από ποτέ η Μαίρη Συνατσάκη: Ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά

Μαίρη Συνατσάκη: Ποζάρει με φουσκώμενη την κοιλιά και είναι μια κούκλα

Η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με τον Ίαν Στρατη περιμένουν το πρώτο τους παιδί και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από το instagram.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς αναμένεται να καλοσωρίσουν σε λίγους μήνες τον καρπό του έρωτά τους και μάλιστα η Μαίρη Συνατσάκη σε μία νέα δημοσίευσή της πόζαρε με μπικίνι αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλιά.
«Το χέρι στη μέση μπαίνει ξεκάθαρα για το εφέ ήμουν 19 εβδομάδων εδώ, ήταν πρώτο μπάνιο – Χαλκιδική για μια μέρα», έγραψε στην ανάρτησή της η instagrammer.

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη την κοιλιά

Η σχέση του ζευγαριού μετράει περίπου δύο χρόνια, όμως έγινε γνωστή για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2021. Λίγους μήνες μετά, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και συγκατοίκησαν.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, λίγο καιρό μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, ο Ίαν Στρατής είχε δηλώσει για την αγαπημένη του: «Είμαι πολύ καλά και η Μαίρη είναι πολύ καλά. Θα θέλαμε να κάνουμε τον γύρω του κόσμου με την μηχανή, έχουμε κανονίσει ήδη το επόμενο ταξίδι μας. Είναι κάπου κοντά δεν θέλω να το πω γιατί δεν θέλω να το μάθει η Μαίρη το έχω οργανώσει εγώ. Έχω φανταστεί να της κάνω πρόταση γάμου».
Σε άλλες δηλώσεις που είχε παραχωρήσει, είχε αναφέρει πως η Μαίρη Συνατσάκη «είναι διαμάντι στον χαρακτήρα κι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να έχει το άλλο σου μισό».

Related posts

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε

Έρχεται το μεγαλύτερο αστρολογικό γεγονός του 2024: Τα 3 ζώδια που θα κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα

Αλλαγή ώρας την Κυριακή 31 Μαρτίου: Τελικά θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε ύπνο;