Πιο σίγουρη από ποτέ η Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί τον Πρωθυπουργό»

Ντόρα Μπακογιάννη: Oι δηλώσεις της και η υποστήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Όσο οι εκλογές βρίσκονται έναν χρόνο μακρυά, οι προετοιμασίες και η προεκλογική περίοδος σιγά σιγά έχει ήδη ξεκινήσει με πολλούς πολιτικούς να παίρνουν θέση. Μια από αυτές είναι και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, αλλά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η πολιτικός ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία διευρύνθηκε, έγινε κυβέρνηση και πήρε μεγάλα ποσοστά. Όποτε συρρικνώθηκε έγινε αντιπολίτευση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη

Δημοσιογράφος από το πλατό της εκπομπής αναφέρθηκε στο γεγονός πως κάποιοι υποστήριξαν ότι η συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά ήταν αμφισβήτηση του πρωθυπουργού και ρώτησε τελικώς την πολιτικό αν μπορεί κάποιος να αμφισβητεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η ίδια απάντησε: «Δε νομίζω» και πρόσθεσε:

«Έχω ζήσει τη ΝΔ με εσωκομματικά θέματα, δόξα τω θεώ δεν μας έλειψαν, είχαμε πάντοτε εσωκομματικά θέματα, είτε έτσι είτε αλλιώς. Αυτήν τη στιγμή είναι η φάση που περνάμε τα λιγότερα ή σχεδόν καθόλου εσωκομματικά».

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη