Πήρε καφέ από τα Starbucks και ο υπάλληλος της είχε γράψει ένα κρυφό μήνυμα στο ποτήρι

by Εύα Ζαχαριάδη

Η έκπληξη που περίμενε μια κοπέλα που πήρε καφέ απο τα Starbucks

Εσείς πως θα αντιδρούσατε αν αγοράζατε καφέ και μαζί με το ποτήρι σας ερχόταν και ένα κρυφό μήνυμα; Εξαρτάται από την διάθεση και το νόημα του μηνύματος, κάποιος ίσως το έβρισκε γοητευτικό ή να μην του άρεσε καθόλου αυτή η κίνηση.

Μια κοπέλα πάντως, αντιμετώπισε με χιούμορ το μήνυμα που της έγραψε ο barista των Starbucks στον καφέ της και ανεβάζοντας ένα σχετικό βίντεο στο TikTok ξεκαθάρισε: «Δεν θα επιστρέψω ποτέ ξανά εκεί».

Η 20χρονη έβγαλε το βίντεο μέσα στο αυτοκίνητό της και έγραψε στη λεζάντα: «Χαχα τι ακριβώς συνέβη πριν λίγο στα Starbucks». Στη συνέχεια έδειξε τον καφέ της, το οποίο είχε γραμμένο στο πλάι με μεγάλα μαύρα γράμματα το «μυστικό μήνυμα» μαζί με ένα βέλος που έδειχνε στο κάτω μέρος του ποτηριού της.

Πήρε καφέ από τα Starbucks και ο υπάλληλος της είχε γράψει ένα κρυφό μήνυμα στο ποτήρι

Το βίντεο με την επική αντίδραση της κοπέλας που πήρε τον καφέ από τα Starbucks

Στο σημείο που οδηγούσε το βέλος είχε την προειδοποίηση της αλυσίδας καφέ που έγραφε: «Προσοχή, το ρόφημα που πρόκειται να απολαύσεις είναι εξαιρετικά ζεστό». Όμως ο barista είχε σβήσει κάποιες λέξεις αλλοιώνοντας το μήνυμα: «Προσοχή, είσαι εξαιρετικά καυτή».

Η κοπέλα μοιράστηκε το βίντεο με 570.000 που την ακολουθούν στο TikTok και έχει φτάσει τις 9,7 εκατομμύρια προβολές, με 1,7 εκατομμύρια likes και 6.000 σχόλια.

@chance_twins AHAHAHA😭 never going back there #fyp #starbuck ♬ original sound – Arshia_bokaiyan

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo