Πήρε πληρωμένη απάντηση: Ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ ρωτάει «πόσο κάνουν τα καρπούζια» στη λαϊκή και ακούει ζωντανά ότι δεν περίμενε

by Τόνια Τζαφέρη

ΣΚΑΪ: Το περιστατικό σε ζωντανή σύνδεση

Σε μια ζωντανή σύνδεση κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί… πόσο μάλλον όταν η κάμερα καταγράφει τα πάντα μένουν στο διαδίκτυο. Αυτήν την φορά, δε σήκωνε και πολλά-πολλά αγρότισσα σε πάγκο της λαϊκής καθώς δεν ήταν καθόλου πρόθυμη να απαντήσει σε ερώτηση που της έκανε ρεπόρτερ.

O Nίκος Υποφάντης ήθελε να μάθει πόσο κάνουν τα καρπούζια, αλλά η αγρότισσα δεν είδε με καλό μάτι τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ.

Πήρε πληρωμένη απάντηση: Ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ ρωτάει «πόσο κάνουν τα καρπούζια» στη λαϊκή και ακούει ζωντανά ότι δεν περίμενε

Ρεπορτάζ σε λαϊκή αγορά για τις αυξήσεις που υπάρχουν στα προϊόντα, έκανε το πρωί της Τετάρτης ο ΣΚΑΪ, αλλά δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Ο Νίκος Υποφάντης από το στούντιο ήθελε να μάθει πόσο κάνουν τα καρπούζια και έτσι η ρεπόρτερ που ήταν εκεί, επιχείρησε να ρωτήσει μια παραγωγό.

Μόνο που αυτή δεν είχε καμία διάθεση για απαντήσεις…

«Μην με δείξει η τηλεόραση», ακούγεται να λέει αρχικά, ενώ όταν η ρεπόρτερ επέμεινε και είπε πως απλώς ήθελε να ρωτήσει την τιμή, της είπε: «Πήγαινε πρώτα στο χωράφι και έλα μετά να πεις την τιμή», με τον Νίκο Υποφάντη να κλείνει την σύνδεση.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo