Πήρε την κατάσταση στα χέρια της: Μια 38χρονη γυναίκα παντρεύτηκε τον εαυτό της στη Σαντορίνη

Σαντορίνη: Γάμος χωρίς γαμπρό για μια 38χρονη Γαλλίδα

Ένας διαφορετικός γάμος πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην Σαντορίνη. Μια γυναίκα από την Γαλλία, η 38χρονη Laëtitia Nguyen παντρεύτηκε τον εαυτό της καθώς ο γαμπρός δεν εμφανίστηκε.

Σύμφωνα με την ίδια ο αρραβωνιαστικός της, αποφάσισε τον Φεβρουάριο του 2018 να χωρίσουν και ένα όλα ήταν κανονισμένα για τον γάμο τους στο νησί τον Μάιο.

Τελικά ο γάμος έγινε με μόλις 8 καλεσμένους και είναι ο πρώτος solo στο νησί.

Μάλιστα το κόστος έφτασε σχεδόν στα 20.000 ευρώ και το νυφικό ξεπέρασε τα 3000 ευρώ.

Σαντορίνη: Τι δήλωσε η 38χρονη που παντρεύτηκε τον εαυτό της

«Ακόμα είμαι πληγωμένη και πάντα θα με πονάει, ωστόσο η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να το χαρώ». δηλώνει η Laëtitia, προσθέτοντας: «Δεν μπορείς να σβήσεις μια μέρα, για αυτό χρειαζόμουν να την μετατρέψω σε κάτι ευχάριστο. Ήταν ένας ‘κανονικός γάμος, απλά χωρίς γαμπρό»

Συνέχισε αναφέροντας: «Είναι ντροπιαστικό να σε χωρίζουν και είναι ακόμα χειρότερο όταν γίνεται λίγο διάστημα πριν από το γάμο σου. Αυτή η τελετή μου έδωσε πίσω την αυτοπεποίθησή μου και ξαναβρήκα τον εαυτό μου, είναι σαν να ξαναγεννήθηκα» τα λόγια της 38χρονης Γαλλίδας.

Μετά το γάμο η Λετίσια, παρέμεινε για δύο βδομάδες στη Σαντορίνη και πέρασε όμορφα έστω και χωρίς σύντροφό και κατέληξε αναφέροντας: «Κανένας άντρας δεν ήθελε να με παντρευτεί, αλλά ήθελα να με ‘παντρευτώ εγώ γιατί είμαι καταπληκτική και το ξέρω, δεν ντρέπομαι»

Related posts

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης